Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Valaki van itt, aki a grófi...

Valaki van itt, aki a grófi Andrássy család leszármazottja?

Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem hozzátok.
2014. jan. 25. 15:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Most ezzel össze törted a lelkem...:'( ;)
2014. jan. 25. 17:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyébként meg két vessző tényleg nagyon nagy helyesírási hibának számít...
2014. jan. 25. 17:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Keress fel egy családfa kutatót. Egy ilyen családról biztos hogy elég könnyű információkat gyűjteni.
2014. jan. 25. 17:21
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
2 vessző? Persze, az teljesen helyes, hogy "nem-e" ... cigányéknál lehet ez elfogadott, de magyar ember nem beszél így.
2014. jan. 25. 17:43
 15/20 A kérdező kommentje:

Kedvem #11-ik válaszoló... Nem is tudom, hogy fogalmazzam diszkréten, de nem kértem kijavítgatást, ha jó indulatból fogalmaztam, ha nem. És ne merjen rólam (Egyébként 18 éven alatti vagyok...) olyanokat mondani, hogy roma, mert magyar vagyok! És ha eddig nem mondtam, most közlöm, hogy rasszista tartalmú választ nem fogadok el.;)

#10 válaszoló: Köszönöm a tanácsot, de már nekem is az eszembe jutott. Csak az a hiba, hogy nem tudom, hogy melyik ágról származok a családból. Annyit tudok, hogy a dédapám megfordult Hortobágynál, Szegilongnál és Besenyszögnél is. 3 gyermeke volt, (az egyik a nagyapám) a másik kettő Sátoraljaújhelyen és Szerencsen lakik, többet sajnos nem tudok róluk. De azért köszönöm.:)

2014. jan. 25. 18:02
 16/20 anonim ***** válasza:
2014. jan. 25. 22:10
 17/20 anonim ***** válasza:

egyébként tényleg fel kéne keresni egy családfakutatót, már csak azért is, mert elméletileg kihalt az Andrássy család. így hát nem is hiszem, hogy itt találnál bárkit a családból ;)

de ha tényleg az vagy, biztos érdekes kutatás lenne nekik, talán ingyen is megcsinálnák

2014. jan. 25. 22:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen! Igen, én is hallottam arról, hogy talán (nem biztos, hogy jól emlékszem) Andrássy Mihály leszármazottjai Kanadában élnek.:)
2014. jan. 25. 22:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Ó minden nemes ember leszármazottja annó kimenekült külföldre,e mert ott a kutya sem üldözte őket és ott a kutya sem tudta őket megtalálni civilben.

Nálunk sem volt ez másképp (Románia utolsó királyát is kiüldözték az országból, és még a mai napig is él lányaival valahol külföldön).

2015. jún. 3. 16:03
 20/20 anonim válasza:
Én az vagyok
2019. jún. 5. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!