Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A te szüleid hogyan ismerkedte...

A te szüleid hogyan ismerkedtek meg?

Figyelt kérdés
Tényleg érdekel :) Nálunk úgy történt a dolog, hogy anyukám bulit rendezett, és megkérte az unokatestvérét, hogy hozza el valami rendes, facér barátját, csak annyi a kérése, hogy jó magas legyen. Édesapám 192 cm. Hiába volt akkor még közöttük 200 km távolság, egy évvel később megtartották az eljegyzést :)
2013. okt. 20. 15:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Apa rendőr volt, anya pedig egy szabálytalan autós...megbüntette anyát, jogosan ... :) ennek 30 éve :)
2013. okt. 20. 18:10
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy munkahelyen dolgoztak. Mindketten elváltak már egyszer.

Apum valahogy elkezdett anyuval beszélgetni, sokszor ment anyuhoz meg nővéremhez és amíg ők nézték a tévét apu főzött nekik. Aztán valahogy odacuccolt apu anyuhoz :D

Mikor anyu terhes lett velem átmentek egy nagyobb lakásba.

23 éve házasok.

2013. okt. 20. 18:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Közös ismerősük esküvőjén találkoztak.Egy év múlva összeházasodtak ők is :)
2013. okt. 20. 19:31
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Diákszerelem volt az övék, anyu mióta az eszét tudja apuért rajongott már általános iskolában is. 2 év a korkülönbség köztük. Aztán 17 éves volt anyu, mikor megszülettem, pár hónapra rá megesküdtek. :)
2013. okt. 20. 19:37
 25/31 anonim válasza:
55%
anyukám prosti volt apám meg a kuncsaftja
2013. okt. 20. 20:27
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Apukám igazgató volt egy cégnél, ahova anyum jelentkezett könyvelőnek. Felvették, az első céges rendezvényen megismerkedtek és attól az estétől kezdve együtt vannak. És nagyjából 1 év múlva születtem én, az esküvőt az érkezésem előtt 2 hónappal tartották.
2013. okt. 21. 00:01
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Elég unalmasan: évfolyamtársak voltak az egyetemen és egy szinten laktak a kollégiumban.

(Az exemmel én is így ismerkedtem meg, bár mi szaktársak is voltunk, csak hálistennek nekünk volt annyi eszünk, hogy szakítsunk, amikor nem működik a dolog, a szüleim meg inkább összehoztak engem... 25 éve rossz a házasságuk.)

2013. okt. 21. 07:08
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyükön, apa volt anya főnöke. Anya már régóta ott dolgozott amikor apát odavitték egy másik leányvállalattól, hogy ideiglenesen ott is tegye rendbe a dolgokat. Úgy mutatták be egymásnak őket, hogy ő itt xy, aki mostantól mindenben a segítsége lesz :)
2013. okt. 21. 09:04
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Gimnáziumban osztálytársak voltak, de ha jól tudom, csak az érettségi után 2 évvel jöttek össze. Mindketten tanárnak mentek, ezért tartották a kapcsolatot. (A régebbi osztálytársak meg is lepődtek az ötéves találkozón, hogy összeházasodtak, sosem gondolták volna.)
2013. okt. 21. 14:40
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy rendezvényen ismerkedtek meg, egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak :) ez 18 éve volt :)
2013. okt. 31. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!