Szerintem meg a két név párosítása a szokatlan. (legalábbis nekem)
2013. okt. 8. 21:49
13/20 anonim válasza:
Én vagyok itt az egyetlen, aki - alig 21 éve alatt - még sose hallott olyat a való életben(nem itt a Gyakorin, mert ugye itt aztán minden előfordul, még az is, ami nem...) valakit pusztán a neve miatt cikiztek volna?
Nem Szőrös Picshárd lesz a gyerkőc neve, hanem egy mostanában divatosabb név, amit az apukája neve követ. Nincs ebben semmi csúfolni való, mit kell riogatni szegény anyukát?
Anyuka! Alapszabály. Ízlés dolgában - meg ha jót akarsz magadnak, akkor másban se - tegyél fel itt kérdést. Nem éri meg. Csak felmérgel és elbizonytalanít, komolyan. Szemtől szembe úgyse merné ezt mondani senki, a véleménye meg másnak ebben a kérdésben úgysem számít. Itt csak céltábla vagy az agresszív kismalacoknak. Nem éri meg, de tényleg. :)
2013. okt. 8. 22:03
14/20 anonim válasza:
22 éves vagyok és nálunk bizony előfordult a csúfolódás. Dorottya a keresztnevem, legalább 3 féle módon tudták csúfolni, de a legtöbb megjegyzést a régi nevű gyerekek kapták (István, Jenő, Mária, Erzsébet stb), szóval sajnos előfordul, nem csak a gyakorin... Én semmiképpen sem adnám pl. a Jenő nevet (ennek a "kapja az apja nevét" dolognak sosem láttam értelmét).
2013. okt. 8. 22:20
15/20 anonim válasza:
Nincs a Jenővel gond, de én azért hagynám el, mert nem vagyok híve a két keresztnévnek. A Henrik tetszik.
2013. okt. 9. 08:32
16/20 anonim válasza:
Bármelyik nevet lehet csúfolni, utolsó egy baromságot írt. AZ, hogy egy 20 éves miért nem érti meg, hogy a gyereknek az apja nevét is adni akarod, azon meg sem lepődöm. A Henrik jó, a Jenő jó, nekem semmi bajom vele. Régóta létező és használatban lévő nevekről van szó. Tudható, hogy egy gyerektársadalomban még azért is cikiznek, ha nem piros a cipőd, mint a többi 45 ovisnak, hanem kék. Ez nekik ciki. A gyerekkor nem tart élete végéig, úgyhogy a csúfolódás miatt ne bánkódj.
2013. okt. 9. 14:21
17/20 anonim válasza:
Balogh Jenő szeríntem jób
2013. okt. 15. 14:34
18/20 anonim válasza:
Szerintem jó és majd ő eldönti hogy melyiket használja ennyi.
2013. okt. 16. 06:01
19/20 anonim válasza:
A Jenő nekem sem tetszik, és aki előttem válaszolt igaza van. Cikizni fogják ha felnő. Ezt tapasztalatból mondom, mert nekem is van 2. nevem és hiába nem használom, tudják, hogy van és folyton piszkálnak vele..Egy névváltoztatás pedig eléggé költséges.
2013. okt. 25. 16:06
20/20 anonim válasza:
Rejtő Jenő is Jenő volt.
Semmi gond nincs a névvel, csak sok a hülye idefele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!