Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Apámat keresem de sajnos a...

Apámat keresem de sajnos a nevén kivül semmit nem tudok róla. Feltudom keresni enyire kevés információval? Ha igen akkor hol? 10honapos voltam a válásnál. és egy fényképsincs róla.

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 10:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot ki probálom hátha segit. sajnos akitől a legtöbbet hallottam róla már meghalt pedig ő most sokat tudna segiteni nekem. a tesóim meg mind nagyobbak nálam de őkis elég kicsikvoltak akkormég ugyhogy adatokat még őkse tudnak és nekik más apjuk van ök felkeresték nekik könnyűvolt a nagyobbik nővérem 15 évesen meg taláta aki most 35 éves. a közelembe meg nemhiszem hogy élne mert a vezetéknevét viselem és senkit nem ismerek akinek ez lenne. anyámmal probáltam megosztani az érzéseimet de ő csak ilyenkor falathuz magaköré és csak halgat mintaki süket.csak anyit szokottmondani (montammár hogy nem érdekel ez a téma)mindent megteszek hogy megtaláljam. már nem csak magam miatt de a gyerekeimnek kell egy nagyapa.
2009. nov. 16. 14:19
 12/12 anonim válasza:
apámat keresem de nem tudom hogy néz ki a születési dátumot tudom mikor született meg a nevét de nem 5se lehettem ,mikor anyuék elváltak és az óta nem jelenkezet semmit nem írt nem küldött pénzt se anyu nem mond semmit róla segítsetek nekem valami ötletet adni hogy hogyan keresem
2014. júl. 10. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!