Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A bátyám öccse tabu? Nincs...

A bátyám öccse tabu? Nincs köztünk vérrokonság. Olyan nehéz őt elfelejtenem.

Figyelt kérdés

Édesanyám előző házasságából van bátyám, és az ő apjának új házasságából egy fia, tehát bátyusom öccse. Nincs köztünk vérkapcsolat. Tudtam a fiú létezéséről, de huszonévesen nemrég úgy jött ki hogy találkoztunk, és szimpatizáltunk. Elhívott kétszer már kávézni, mindig jókat beszélgetünk, és visszafogottan flörtöltünk, nagyon tetszik a fiú nekem.

A bökkenő az, hogy ő 20 én 23, és anyámnak rémes volt azaz előző házassága, hallani sem akar a volt férjéről. Nagyon fáj a szívem ezért a srácért, és mindig úgy érzem, bárcsak úgy találkoztunk volna hogy tényleg semmi közünk egymáshoz.

Felejtsem el őt végleg? Ez nem egészséges dolog? Kérlek írjatok véleményt.

2009. nov. 7. 23:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos anyum még nagyon fiatalon, mondhatni apáca sorból adta fejét a házasságra. Talán ezért sem fordult jóra az előző férjével a kapcsolata. Sokat petczegettem neki a szóban forgó fiúról a véleményem, mind inkább megvan győződve arról hogy a fiatalabb unokatesómhoz lenne inkább való:/ Mondhatni kinézte neki...nofene..egyre érdekesebb. Bátyám észrevette a dolgot (öccse még tőle kérte el a mail címem), nagyon bizarrnak érzi az esetet,és neheztel emiatt. Jaj anyám, azt hiszem ez még elhúzódik egy ideig.
2009. nov. 11. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!