Milyen eredetü nev a Szappanos? Magyar nev? Ismertek Szappanos nevüeket?
Figyelt kérdés
Annak utananeztem, hogy eredetileg egy foglalkozasbol szarmazik. De magyarok, ciganyok, esetleg mas nemzetisegüek jellemzö neve-e?2013. szept. 18. 21:36
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!
10-es valaszolo, ök merrefele elnek Magyarorszagon?
Bar azt hiszem, hogy rosszul emlekeztem, es Szappan nevet kellett volna kerdeznem. Erröl a nevröl is tudtok valamit?
2013. szept. 19. 14:20
13/17 anonim válasza:
A válaszok mi alapján lettek pontozva?
14/17 A kérdező kommentje:
En a tartalmi valaszokat, amik a kerdesre vonatkoznak, hasznosnak klikkeltem, es ezuton is köszönöm a kerdesemre foridtott idöt es figyelmet, a 8., 9., 11. valaszt pedig nem pontoztam a vicc jellege miatt, valamint a kerdesedet sem. En szeretem a vicces megjegyzeseket egyebkent, feldobjak a napomat, de a pontozas sztem nem arrol szol, ki ir viccesebbet, emiatt itt nem pontozok.
2013. szept. 19. 23:40
15/17 anonim válasza:
Bp, 8. Ker corvin setány környéke práter u
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! (Utobbi valasz is hasznos sztem.)
A masik nevröl (Szappan) inkabb kiirok egy uj kerdest.
2013. szept. 22. 12:19
17/17 anonim válasza:
Szappanos biztos nem cigany nev, azt se tudjak mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!