Milyen eredetü nev a Szappanos? Magyar nev? Ismertek Szappanos nevüeket?
Figyelt kérdés
Annak utananeztem, hogy eredetileg egy foglalkozasbol szarmazik. De magyarok, ciganyok, esetleg mas nemzetisegüek jellemzö neve-e?2013. szept. 18. 21:36
1/17 anonim válasza:
Anyukám leánykori neve, vagy egy Szappanos osztálytársam is.
100%ban magyarok.
Anyukán régen olyanokat mondott h Thököly Imrétől lehet származtatni, de én ebben nem nagyon hiszek, bár ki tudja.
2/17 anonim válasza:
én ismerek szappanost:) a matektanárom és a lányai:'D
3/17 anonim válasza:
Szappanos, mint roma?:D Nem, nem roma név.
Nekem is van Szappanos ismerősöm, ő felvidékről származik.
4/17 anonim válasza:
Nekem is van Szappanos osztálytársam és nem cigány :D
5/17 anonim válasza:
[link] ezt most találtam. (1#)
6/17 anonim válasza:
Ismertem egy Szappanos Anitát. Nem, semmiképp sem roma. Viszont nem volt túl okos.
7/17 anonim válasza:
Én is ismerek egy Szappanost, vezető beosztásban volt egy multinál.. :D De nem roma. :D
9/17 tetris válasza:
A Szappanos Latin-amerikai név.
10/17 anonim válasza:
Én pont egy roma szappanos csaladot ismerek, jo nagy segelykerős family de akkor most már tudom hogy nem cigány név pedig azt hittem. Nálunk mondják hogy szappanosék jónnek valahova mindenki félti az ertékeit a szappanos papa ilyen cigányfőnök szerűség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!