Szerintetek gáz, ha 10 tesóm van?
Hát ez tök jó! Szerencsés vagy!
Szerintem az vállaljon sok gyereket, aki megteheti. És a te szüleid megtehették. Tisztességesen nevelnek titeket(gondolom), akkor mi lehetne a probléma.
Szerintem ez tök jó. És ne vedd sértésnek ha elcsodálkoznak ezen. Ennek csak az az oka, hogy egy normál magyar család úgy nézik ki, hogy 1-3 gyerek van.
De ha valaki megteheti, hogy több gyereket felneveljen normális körülmények között akkor tegyék meg.
Szerintem nem azért csodálkoznak, mert gáz, hanem mert egyszerűen furcsa a mai világban.
Egyébként ha jól éltek, és minden gyerek megkap mindent, amire szüksége van, akkor nem gáz. Akkor gáz, ha anyuka potyogtatja a gyerekeket, a gyerekek rossz, rongyos ruhákban járnak, de szülőknek megy a cigi, alkohol, és havonta mennek a segílyért az önkormányzatra, amit a rendesen dolgozó emberek pénzéből fizetnek (és el is várják).
de jó neked:) én is a korodbeli vagyok, van egy pár hónapos kisöcsém, igaz csak féltestvér, de nagyon imádom:)
legyél hálás a sorsnak, hogy ilyen családba születtél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!