Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek gáz, ha 10 tesóm van?

Szerintetek gáz, ha 10 tesóm van?

Figyelt kérdés
mindenki elcsodálkozik rajta, és kicsit úgy érzem kinéznek emiatt a suliba.amúgy elég gazdagok vagyunk meg minden, csak mégis ufónak néznek, akik meghallják

2013. szept. 14. 17:36
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
89%
Nem gáz, csak szokatlan. :) Ha rendezettek a családi körülményeitek, és nem segélyből éltek, akkor ez teljesen rendben van, csak annyi, hogy eltér az átlagtól, de ez nem baj! :)
2013. szept. 14. 17:40
 2/40 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy gáz :D Szerintem amúgy azt hiszik,hogy romák vagytok és ezért ilyenek,de ha nem gáz csak tényleg szokatlan:)
2013. szept. 14. 17:47
 3/40 A kérdező kommentje:
nem élünk segélyből, sőt nem is kapunk. csak tankönyvtámogatást meg menza 50% kedvezményt, de nem vagyok menzás.nagy a házunk több portánk van.. de olyan furán hangzik a sok egyke osztálytársamnak mondani hogy én tizenegyke vagyok.
2013. szept. 14. 17:47
 4/40 A kérdező kommentje:
nem vagyunk romák. meg majdnem az egész család szőke hajú
2013. szept. 14. 17:48
 5/40 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy! Inkább erény és ajándék a sorstól és szüleid felelősségvállalásából.
2013. szept. 14. 17:49
 6/40 A kérdező kommentje:
nagyon szeretjük egymást. sokat megyünk külföldre, mert mkint laknak néhányan a tesóim közül. amúgy a 11-ből már csak 6-an vagyunk egy háztartásban.és az nagy előny nekem, hogy isszonyú sok ajit kapok szülinapomra meg karácsonyra. igaz hogy nekem is kell venni a tesóimnak, de kapok zsebpénzt hetente, úgyhogy nemgáz.
2013. szept. 14. 17:57
 7/40 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon szép dolog, ha összetart a család. :)
2013. szept. 14. 18:01
 8/40 anonim ***** válasza:
82%
Milyen a fiú/lány megoszlás? Ikrek vannak? Mennyi az életkori eltérés?
2013. szept. 14. 18:02
 9/40 anonim ***** válasza:
38%
Neked nem gáz, hiszen nem tehetsz róla, de ha a szüleiddel találkoznék, és mondanák, hogy 11 gyerekük van, azt gáznak érezném, még akkor is, ha milliárdosok lennétek.
2013. szept. 14. 18:05
 10/40 anonim ***** válasza:
80%

ÚRISTEN!!! Ha nekem lenne 10 tesóm de jó is lenne! Egyke vagyok, de mindig is testvért szerettem volna! Még most is. Úgyhogy szerintem fel se vedd azt aki azt mondja, hogy ciki. A testvér a legnagyobb kincs!! Más irigyelne miatta, és boldog lenne ha legalább csak egy tesója is lenne.

Az meg hogy romának gondolnak emiatt mindaddig helytelen, és butaság amig normális körülmények közt éltek, minden nap kaptok vacsorát, és a szüleitek nem öldöklik egymást, és elmondásod szerint nincs ez így, szóval nincs amiért aggódj! ;)

2013. szept. 14. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!