Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ismertek Csorba családnevű...

Ismertek Csorba családnevű személyeket?

Figyelt kérdés

És ha igen, akkor hogy néznek ki? Milyen a bőr-, haj-, és szemszínük?

Mert sokan azt hiszik, hogy a Csorba cigány név, pedig nekem biztosan nincsenek cigány őseim.

Biztos van cigány Csorba is (csak névrokon), de én csak magyarokat ismerek.

2013. júl. 11. 21:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nálunk (Észak-Bács-Kiskun) elég sok a csorba. Zömmel cigányok, de azért magyarok is akadnak.
2013. júl. 12. 16:45
 22/33 anonim ***** válasza:
Volt Csorba nevű osztálytársam. Fekete haj, barna szem, fehér bőr. A családját is ismerem, magyar emberek.
2013. júl. 17. 23:27
 23/33 anonim ***** válasza:
Én is ismerek de ők romák.
2013. júl. 24. 17:24
 24/33 anonim ***** válasza:
na ne máár..xD ez hülyeség.én is ismerek ilyen vezetéknevű embereket és NEM cigányok!
2013. júl. 24. 20:44
 25/33 anonim ***** válasza:

Egy Csorba srácot ismerek. Nem cigány de hihetetlenül nagy képű és különc. Állandóan laptoppal mászkál, öltönyben pedig mindenki tudja hogy munka nélküli. Kis városban élünk mindenki ismeri a másikat. Barna hajú és szemű, fehér bőrű.

Nálunk a romák zömmel Lakatos, Horvát, Hankó vezeték nevűek.

2013. júl. 24. 21:17
 26/33 anonim ***** válasza:
Egy Csorba nevű férfit ismertem. Úgy emlékszem, vagy fekete, vagy nagyon sötét barna haja van, barna szeme, sötét bőre, de nem cigány. Nagyon értelmes, intelligens ember.
2013. júl. 24. 21:34
 27/33 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ennyi nem cigány Csorbát is ismeretek.

Lényeg, hogy nincsenek cigány őseim, mint azt már többször említettem.

Meg hát, sok olyan családnév van, melyek "viselői" között van magyar, és cigány is.

Nagyapám bátyja (Csorba Ferenc) malomigazgató volt Debrecenben. :) Így hátha ismerős valakinek...

Nagyapám pedig néptáncos, juhász, és régész-segéd volt egy időben, és utána olajbányásznak ment.

2013. júl. 26. 17:15
 28/33 anonim válasza:
Nekem régi általános iskolai tanárom volt Csorba vezetéknevű, de nem hinném, hogy roma felmenői voltak :)
2013. júl. 27. 17:50
 29/33 anonim válasza:
Nekem az egyik barátnőm vezetékneve csorba, kék a szeme,barna a haja, fehér a bőre. Egy csep cigányvér nincs benne :)
2013. nov. 21. 23:14
 30/33 anonim válasza:
Ha aktuális még a kérdés akkor igen.Magamat!:)
2017. febr. 28. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!