Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nem szeretne még mindig...

Nem szeretne még mindig gyereket mit tegyek hogy kiérdemeljem?

Figyelt kérdés
mit egyek...Öt éve élek együtt a párommal,most már férj és feleség vagyunk
2009. okt. 15. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ehetsz akár mit. De a gyermeket nem lehet kiérdemelni. Csak kívánni lehet, közösen. Ha ő nem akar gyereket, vagy te is lemondassz róla, vagy keresel valakit, aki szeretne.
2009. okt. 15. 17:56
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
A gyermekáldáshoz közösülni kell védekezés nélkül, a táplálkozás nem segít.
2009. okt. 15. 18:01
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Szia, szerintem ne surgesd a dolgot, mert a ffi-ak attol meg jobban megijednek! Varjatok egyutt, hidd el elobb-utobb a ferjed is eleg erett lesz egy babahoz. Mennyi idosek vagytok amugy?
2009. okt. 15. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Bocs az offért, de szerintem nem "egyek" hanem "tegyek":)Semmit se tudsz tenni, ha ő nem akarja, Azt kellene jobban kifejtened, hogy ő miért NEM akarja?

2009. okt. 15. 18:14
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Csak akkor vállalj gyereket,ha mindketten kényszer nélkül akarjátok!Különben a gyereknek ártasz.Ha ennyi ideje éltek együtt,akkor az esküvő előtt kellett volna tisztázni,hogy akar-e a párod gyereket! Ha nemet mondott volna,akkor nem kellett volna összeházasodni!
2009. okt. 15. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
A házasság kötés előtt milyen terveitek voltak?Szerepelt benne a baba?Ha igen,akkor ülj le elbeszélgetni a férjeddel mi az ami miatt meggondolta magát.Ha nem,akkor nem árult zsákba macskát.Rossz az anyagi helyzetetek?Csak várni akar még,vagy egyáltalán nem akar?Mennyi idősek vagytok?Milyen a házasságotok,eléggé stabil alapokon áll?Az nem baj ha egy pasi felelősségteljes,hacsak nem az időt akarja húzni mert valami zűr van.Beszéljetek őszintén egymással jobb tanácsot nem lehet adni.Kiérdemelni semmiképpen nem lehet az tuti.Az akarata ellenére pedig nehogy teherbe ess,mert azzal tönkre tennél mindent.
2009. okt. 15. 18:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát nehéz. Nem tudom mennyi idősek vagytok, legfőképpen Te? Nekem az első házasságom nagyrészt erre ment rá. Amikor összeházasodtunk, a férjem még 3 gyereket szeretett volna. Aztán eltelt x év és közölte, hogy ő bizony egyet sem akar. Az okok jelen esetben mindegy, mármint nálunk. Nálatok persze nem. Hogy indult? Akart gyereket? Később alakult ki? Miért? Várható-e változás? Ha mindenképp elzárkózik a gyerek elől, akkor bizony el kell gondolkodnod azon, hogy lépj. Az embernek egy élete van, ha te szeretnél babát, ahhoz jogod van. De! Neki is joga van ahhoz, hogy ne akarjon gyereket! Tehát ebből az szűrhető le, hogy hagyni kell elmenni. Persze várhatsz is, hátha megváltozik a véleménye, de ez sajnos nem garantált és itt jön képbe a korod. Ha huszonpár éves vagy, akkor még van időd. Bár itt zárójelben jegyzem meg, én 20 voltam, amikor férjhez mentem hozzá és 31 mikor elváltunk. Én így utólag úgy érzem, hogy a fiatalkoromat, a legszebb éveimet "pazaroltam" el egy rossz házasságban. Persze így utólag azt mondom, minden jól történt, mert azóta újra férjhez mentem és gyönyörű kislányom van, aki immár másfél éves és imádom a családom!
2009. okt. 16. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Pár dolgot tisztázni kell:

Egészen az esküvőig azt mondta, h 3 gyereket szeretne? Most azt mondja, h soha nem szeretne gyereket, vagy azt, h egyelőre még nem? Neked mennyire fontos a gyerek? Hány évesek vagytok? Amúgy jól kijöttök egymással?

Jó tanács: nehogy átverd és úgy "csináltass" gyereket, h nem tud róla, mert abból szinte biztosan következik az, h ott fog hagyni a gyerekkel együtt!

2009. okt. 16. 10:49
 9/11 anonim ***** válasza:
46%
Milyen érdekes, hogy itt mindenki alapból azt feltételezi, hogy nő vagy, pedig én simán el tudom képzelni, hogy Te apa szeretnél lenni.
2009. okt. 16. 11:58
 10/11 A kérdező kommentje:
na én 22 éves vagyok a férjem meg 34 .Neki van már két gyerkőce de nem tőlem előző kapcsolatából...Lehet hogy most élni akar de 5 éve vagyunk együtt...én szeretnék babát akit szerethetek!!!meg szerintem úgy lenne teljes a kapcsolatunk..na az a baj szerintem hogy egy kicsit eljátszottam a bizalmát nem csaltam meg semmi ilyen csak valahogy nem bízik bennem de nincs igaza én nagyon szeretem őt!!! mindenkinek köszike aválaszokat
2009. okt. 19. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!