Mit tud a család kezdeni a hormonoktól megzavarodott féltékeny nővel?
50-es nő családtag,klimax vagy hasonló.
Hónapok óta féltékeny,pedig a férje egy mintaférj,szegény ember tényleg ártatlan.Tűri a gyanusitgatást,megtesz mindent,hogy helyrejöjjön a kapcsolatuk,de ahhoz két ember kell.
A nő panaszkodik bárkinek aki meghallgatja,hogy ő biztosan csalva van.
(napi 24 órát nem tudnak együtt lenni,nem egyszerre dolgoznak)
Már a család is kivan,a felnőtt gyerekek is,ha az apjukat védik,akkor támadásnak veszi a nő,helyeselni nem fognak,hisz nem igaz.
Lefoglalni se lehet igazán,semmi nem érdekli pár nap után,minden nap vele lenni nincs lehetőség,kettesben élnek a férjével.(ameddig tűr szegény)
Semmi bizonyítéka nincs megcsalásra,csak a megérzés.
Mit lehet az ilyennel kezdeni?
Azért itt kérdezem,mert sokan irnak,akik megérzés alapján gondolják a megcsalást,hátha azt is leírnák,mivel bizonyítható,hogy ártatlan a másik fél.
TE ki vagy ebben a történetben?
Mert a "a férje egy mintaférj" kijelentésedböl úgy érzödik, hogy igencsak elfogult vagy a javára. Uyganis azt, hogy ki mennyire MINTAFÉRJ, csak a felesége tudhatja, senki más sem.
Mellesleg ha EDDIG nem volt a feleség féltékeny, akkor valami ok kiváltotta ezt, és ez egész biztos NEM a klimax meg a hormonok! Azt kellene kideriteni, hogy miért van ilyen megérzése - ugyanis a megérzéseknek mindig van valami alapja, mégha nem is feltétlen az, amit az illetö gondol.
1."mintaférj,szegény ember " -csomagol, hang nélkül ideiglenesen gyerekéhez költözik.
2.féltékeny nő egyedül átgondolja, ezt akarja-e.
Az egyik gyerek párja vagyok.
Ismerem őket tizenéve,ha párom olyan ember lesz ennyi idősen,mint az apja,akkor össze teszem a két kezem.
Azóta ilyen mióta több szabadideje lett.
Azóta féltékeny ha a piacon megköszöni a krumplit(a 60-as néninek),ha borravalót ad a futárlánynak(mert biztosan ő kérte,hogy nő hozza ki,nem férfi),vagy odaköszön a munkatársnőnek (mert munkaidőben biztosan csalja)
Költözés nem megoldható,munkába nem tudna járni,ahhoz messze élünk.
Én nem éltem vele soha,de párom épp eleget ahhoz hogy ugyanazt mondja amit én (vagyis ő mondja ezt,én csak leirtam,hátha van valakinek okos ötlete)
Én bele nem szólok.
Kérdező, itt nem önmagában a klimax a megoldás - az csak az érzelmi-hangulati labilitást teremti meg hormonális alapon - hanem ez, amit fentebb írtál: "Azóta ilyen mióta több szabadideje lett. " - x-szer néztem végig (többek között a saját anyámon is) hogy hogyan lett valaki egy átlagos emberből rosszindulatú hárpia azáltal, hogy hirtelen ideje lett, amit nem valami értelmes dologra kezdett használni, hanem önpörgésre és elméletek gyártására.
A megoldás elvben egyszerű, le kell foglalni, hogy ne hülyeségeken pörögjön... szép szaknyelven ezt úgy mondják, hogy az ilyen embereknek ellenőrzött és irányított napirendre van szüksége, persze nem a szó fegyőri értelmében, hanem hogy mindig valami értelmes tevékenységgel foglalkozzon, ami lehet a világon bármi, munka vagy szórakozás, csak olyan legyen, ami lefoglalja az illetőt.
Nem a hormonoktól lett féltékeny és zavaros, hanem az úgynevezett kapuzárási pániktól. Attól fél, hogy megöregedett és biztos meg fogják csalni.
Az a legjobb, amit tehetttek vele, hogy ráhagyjátok. Ha a férje nem csalja meg, ekkor előbb-utóbb maga is rájön, hogy bután viselkedik. (Hacsak annyira el nem durvul a dolog, hogy a saját maga viselkedése űzi el a férjet más karjaiba, azaz megvalósítja azt, amitől a legjobban fél.)
Erősítsétek benne, hogy nem gáz az, hogy kílmaxol, nem dől össze a világ, ez teljesen természetes, az Élet része. Ha 90 évet fog élni, akkor még majdnem annyi van neki hátra, mint amennyit eddig élt. Menstruáció nélkül, de sok mással együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!