Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Csajszika kezén ez vajon...

Csajszika kezén ez vajon jegygyűrű lehet vagy nem?

Figyelt kérdés
Középső ujján,bal hordott aranygyűrű az mindenképpen jegyűrű? Vagy nem? (csak fényképpen láttam)
2013. ápr. 11. 20:04
 1/10 A kérdező kommentje:

atyaég,mennyi hiba bocsánat...

szóval:

bal kezén hordott aranygyűrű és fényképen láttam,kómás vagyok,szóval elnézést :))

2013. ápr. 11. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Nekem mindkét kezemen van gyűrű hosszú évek óta, a bal oldali arany, pedig jelenleg nincs senkim.
2013. ápr. 11. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagy az vagy nem. Ex új nője? Vagy csak zavar, hogy valaki előbbre tart, mint te, esetleg utolér?
2013. ápr. 11. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
a jegygyűrűt a gyűrűsujjankon hordjuk nem?
2013. ápr. 11. 20:11
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem is ismerem csak érdekelt :)

Igen de ott hordják általában,csak én ismerek egy nőt aki bal kéz-középső ujjon hordja.Csak azért.

2013. ápr. 11. 20:12
 6/10 A kérdező kommentje:
És nem vagyok féltékeny,tőlem akár fel is akaszthatja magát,ha esetleg arra kerülne a sor.
2013. ápr. 11. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Na látod! Ez az, amit senki nem fog tudni megmondani, ha nem karikagyűrűről van szó. Mert az egyértelmű lenne még akkor is, ha a balkezén nem a gyűrüs ujjon, hanem a középsőn viseli. Tehát ha nem karikagyűrű, hanem köves, pecsét, vagy valami más, nincs az az ember, aki ezt jeggyűrűnek nézné. Nincs máshátra, meg kell kérdezni az illetőt. De az is lehet, hogy nem mondja meg az igazat, hanem azzal henceg, hogy őt eljegyezték. Szóval nem egyértelmű a látszat.
2013. ápr. 11. 20:14
 8/10 A kérdező kommentje:

de akit ismerek ő hordja csak ott,állítólag azért mert náluk a családban ez így szokás...csakőt tudom egyedül meg a tesóit.

szóval nem szokványos...sztem ha az lenne gyűrűsujján hordaná

2013. ápr. 11. 20:17
 9/10 A kérdező kommentje:

az ismerősöm meg amúgy félig-meddig német szóval...de csajszika nem német :))

(a képen NEM ez az ismerősöm van)

2013. ápr. 11. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is a bal kezemen hordom, a középső ujjamon. Ennek több prózai oka van. Hivatásomból fakadóan sokszor fogok kezet jobb kézzel. Egyszer-kétszer úgy összeszorították, hogy inkább áttettük a férjem is és én is. A középső ujjon pedig azért, mert a várandóságok alatt igencsak szedtem magamra; kitágíttattuk, majd lefogytam, de már nem akarom visszaszűkíttetni. Én ezért hordom ott. De nem feltétlen jelenti a jegygyűrűt....
2013. ápr. 11. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!