Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek mit tegyek?

Kiss bettiina kérdése:

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
mit tegyek ha elcsesztem az életem??qanyámat nagyon szeretm 1x elvitt tőle az apám másodszor meg elszöktem tőle és én csak azért mert hamisítottam pár jegyemet az ellenörzőmbe de ez 2 éve volt és megtudtam pár dolgot az anyámról meg minden és azt mondtam rá h ribanc de már bocsánatot is értem !!ez már le van rendezve tegnap mondta az oszt. főnököm h jobb lenne ha vissza költöznék anyámhoz mert ott jobban tanultam meg minden de nem akarja anyám meg a nevelő apám sem hogy vissza menjek mit tegyekkk segíítsetek!!!
2013. ápr. 6. 11:28
 1/4 A kérdező kommentje:
teljesen össze törtem lelkilek apámnak még nem mondtam meg ezeket a dolgokat amit mondott az oszt. főnököm!!
2013. ápr. 6. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
44%

Először is tanulj meg fogalmazni! Vesszők,nagy betűk stb.

Másodszor pedig magadra vess! Gondolom nem akármilyen okból nem akar látni anyád! Egy anya nem dobja csak el úgy a gyerekét.Valamit kellett még tenned ahhoz,hogy így viszonyul hozzád!

2013. ápr. 6. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az osztályfőnököt kérd meg,hogy beszélje át ezt a helyzetet.Nem gondolom,hogy gyerek fejjel tudnád értelmezni ezt a zavaros helyzetet,kell egy semleges felnőtt.Nem gondolom,hogy néhány beírt jegy vagy két éve mondott szavak miatt nem megy a dolog.Nem gondolom,hogy miattad van ez.
2013. ápr. 6. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. ápr. 6. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!