Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Lakás itthon vagy külföld?

Lakás itthon vagy külföld?

Figyelt kérdés
Munka érdekében költöznék külföldre, ott szeretnék dolgozni az egészségügyben, kipróbálni magam, önállósodni, tapasztalatot szerezni.. Szüleim felajánlották, hogy vesznek itthon egy lakást, ha itthon maradok. Ti hogy döntenétek? Tehát eléggé vagy-vagy döntés.
2013. ápr. 1. 07:58
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Ha van MO-on egy lakásod, attól még nem tudsz miböl megélni.

Viszont külföldön sem annyira egyszerü, föként az egészségügyben nem könnyü a munka (sokkal komolyabban kell dolgozni, nem lehet lazsálni), és a fizetés sem annyira sok, mint ahogy sokan mesélik. Egy próbát megér, de azért ne várj csodákat.

2013. ápr. 1. 08:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Itthon van munkalehetőségek? Szép dolog a lakás, de be kell bútor ózdi, rezsit kell fizetni es enni s kell.
2013. ápr. 1. 08:14
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Kulfoldon az eu ben nagyon sokat kell tudni es onnaloan dolgozni raadasul ott a beteg a kiraly es nagyon kedvesnek kell lenni barmilyen orult a beteg minden kereset teljesiteni kell.Szoval nem egyszeru Ezen kivul 90%csak felvilagositani vigasztalni es segiteni kell.

Az adott orszag nyelvet nagyon jol kell beszelni hiszen kommunikalsz egesz nap.

A fizetes nagyon jo heti 36 oraban korhazban.

Ezt en tudom mert 20 eve dolgozom eu ben kulfoldon.

Magyar mentalitassal egy hetet nem huzod ki itt a betegek siman panaszt emelnek ellened es akkor kirugnak.

2013. ápr. 1. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

ma 08:20

Szerintem ennek kéne lenni a normálisnak otthon is, én is komolyan veszem a munkámat pedig nem életekkel játszom.

2013. ápr. 1. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
A szüleidnek ez a teljes megtakarítása lenne, vagy van annyi bevételük, hogy a rezsiben is tudnak segíteni? Ha az előző, akkor a lakást ki is lehet adni, az egy embernyi fizetés havonta, ha az utóbbi, akkor meg szintén biztosítva van az itthoni megélhetésed. Tehát egyelőre nem muszáj elmenned az anyagiak miatt, tehát ha nem amiatt mennél el, csak akkor menj.
2013. ápr. 1. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
én a lakást választanám!
2013. ápr. 1. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt lakásom otthon, tavaly adtam el és abból jöttünk külföldre. Nekem megérte feladni a saját tulajdont, de persze mindenkinek az egyéni döntése...
2013. ápr. 1. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:

kint nagyon nehéz lakást szerezni,borzalmasan drága,elég sokáig kellene albérletben élned.

mo-n nem kapsz állást?ha igen,akkor én a helyedben maradnék.

viszont ha annyira menni akarsz,akkor ne fogadd el a lakást és vágj bele:))

2013. ápr. 2. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!