Lakás itthon vagy külföld?
Ha van MO-on egy lakásod, attól még nem tudsz miböl megélni.
Viszont külföldön sem annyira egyszerü, föként az egészségügyben nem könnyü a munka (sokkal komolyabban kell dolgozni, nem lehet lazsálni), és a fizetés sem annyira sok, mint ahogy sokan mesélik. Egy próbát megér, de azért ne várj csodákat.
Kulfoldon az eu ben nagyon sokat kell tudni es onnaloan dolgozni raadasul ott a beteg a kiraly es nagyon kedvesnek kell lenni barmilyen orult a beteg minden kereset teljesiteni kell.Szoval nem egyszeru Ezen kivul 90%csak felvilagositani vigasztalni es segiteni kell.
Az adott orszag nyelvet nagyon jol kell beszelni hiszen kommunikalsz egesz nap.
A fizetes nagyon jo heti 36 oraban korhazban.
Ezt en tudom mert 20 eve dolgozom eu ben kulfoldon.
Magyar mentalitassal egy hetet nem huzod ki itt a betegek siman panaszt emelnek ellened es akkor kirugnak.
ma 08:20
Szerintem ennek kéne lenni a normálisnak otthon is, én is komolyan veszem a munkámat pedig nem életekkel játszom.
kint nagyon nehéz lakást szerezni,borzalmasan drága,elég sokáig kellene albérletben élned.
mo-n nem kapsz állást?ha igen,akkor én a helyedben maradnék.
viszont ha annyira menni akarsz,akkor ne fogadd el a lakást és vágj bele:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!