Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Apukám feleségének miért nem...

Apukám feleségének miért nem kellenek az ajándékaim?

Figyelt kérdés
Ha karácsonyra, vagy szülinapjára veszek neki valamit, z rendszerint sosincs elővéve, vagy bedugja egy szekrénybe, de gyakoribb, hogy több éve benne van a tasakban, amiben adtam és szem előtt van hagyva. Régen mikor 15-16 éves voltam, elismerem, lehet adtam olyan ajándékokat, amik úgymond feleslegesek voltak, pl. gyertyatartót, ilyesmit, megértem, hogy mondjuk nem akarja kitenni, de akkor eltehetné olyan helyre, ahol nem látom. (Hatalmas házuk van.) Viszont adtam már neki kézkrémet, gondoltam annak örül majd, hát az is ott van azóta is a tasakjában. (Kb. 3 éve.) Most karácsonyra teát vettem neki mindenféle ízűt, mert szereti, állítása szerint örült is neki, de az is ugyanúgy ott van a földön azóta is.És még sorolhatnám. Semmit nem használ, amit tőlem kapott. Nem értem, miért. Ezek után mit adjak neki? Nekem nincs önálló keresetem még, ő meg elég jól keres, szóval nem tudok olyan nagy dolgot adni.
2013. márc. 22. 12:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Leszek az ördög ügyvédje.

Ha szereti a teát, lehet, hogy alapból sok van neki, és előbb a régebbit akarja elfogyasztani.

Kézkrémből csak olyat vegyél, amit használ. Lehet, hogy amit vettél nehezen szárad, vagy nem tetszik az illata, már próbálta és nem jó, vagy egyszerűen meg van a szokásos kézkrémje, ami bevált neki, és nem akarja lecserélni.

2013. márc. 22. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Én finoman megemlíteném neki, hogy észrevettem, hogy az ajándékok évek óta bontatlanul állnak a ház különböző pontjaiban. És hogy rendben van, hogy ő esetleg nem használja, mert van neki 1000 másik, de akkor te szívesen veszed ha odaadja neked, mert elhasználnád. Akkor talán észbe kap, vagy legalább eldugja a szatyrokat...Legközelebb pedig vennék neki egy bon-bont, vagy egy táblacsokit. Szerintem nem kéne magyarázkodnod, hogy miért azt adtál neki, biztosan tudná az okát.
2013. márc. 22. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Vigyél egy szál szép virágot. Csak nem dugja a szekrénybe.
2013. márc. 22. 12:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Amúgy jó a kapcsolatunk, nem vagyunk olyan nagy puszi-pajtások, szóval ő nem igazán közvetlen velem, de amúgy nincs gond. Régen voltak, de mára elvagyunk. Én megértem, hogy volt, ami nem tetszett esetleg neki, én is kaptam már olyan ajándékot, ami nem tetszett, nekem csak az esik rosszul, hogy látványosan úgy van ott, mint ami nem kell. Lent vannak náluk szobák, amiket senki nem használ, csak ilyen "raktár"-félék, akkor legalább levihetné oda.
2013. márc. 22. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Ez nagy bunkóság.

Velem ugyanez volt. A nő, még a tasakból sem vette ki az ajándékomat, plusz, meg se nézte mi van a tasakban mikor átadtam neki!! Mikor mentem át hozzájuk, láttam hogy az ajándékaim a "lumris" szobában vannak és nagyon rosszul esett. Ekkor megjegyeztem a fiának, hogy milyen rosszul esik ez. Ő meg diszkréten a nőci tudtára hozta, hogy nem illik ilyet csinálni...

Azóta ha megyek, a tőlem kapott gyertyatartó ott virít a karácsonyi terítőn.

Szerintem említsd meg apukádnak hogy ez bánt téged.. Ha semmi nem történik, akkor egyszerűen ne vegyél több ajándékot. Nem érdemli meg. Ne költsd feleslegesen a kis pénzed. Ha ő a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!

Eszedbe ne jusson neki nagyobb/drágább ajándékot venni.

2013. márc. 22. 13:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem kell mindjárt elítélni apukád feleségét.

Nézd, Én sem szeretek mindent magamra kenni, meg vannak az évek óta bevált dolgaim, főleg mert nagyon érzékeny, rozaceás, száraz bőröm van. Kézkrémből is egy faját használok már nagyon régóta, egyszerűen csak ez vált be, már ezret végig próbáltam. Lehet hogy apukád felesége is pont így van vele. Ha ott vagy náluk nézz udvariasan körbe a fürdőszobába, és olyan krémet, illatszert vegyél neki, amit használ és Neked is belefér a keretbe. Ennek így biztosan örülni fog! És szerintem egy tábla finomabb csokinak sem fog tudni ellenállni, vagy ha nem szereti az édességet, akkor valami finom sós rágcsa csomagot állíts neki össze, azzal is be fogsz találni. Vagy vigyél gyümölcsöt. Az ilyen gyertyatartókkal az a baj, hogy ha nem találod el az ízlését, nem fogja kitenni, te sem tennél ki szívesen olyan tárgyat, ami nem tetszik.

Szóval a lényeg, nézz körül, milyen teát fogyaszt szívesen, és olyat vegyél, vagy minőségibb gyümölcslevet, csokit, a gyertyatartót és társait inkább hanyagold szerintem. Illatszerből meg olyat, amit egyébként is használ. Ha látod miből lesz lassan kifogyva, olyat vegyél, ez biztos siker, hidd el!

2013. márc. 22. 15:10
 17/18 anonim ***** válasza:
58%
Nekem a saját anyám csinálja ezt... elég sértő dolog, de az ilyen ember annyit is ér.
2013. márc. 22. 16:03
 18/18 A kérdező kommentje:
Olyanokat szoktam venni neki, amit tudom hogy szeret, ezért is furcsa. Gyertyatartóból is olyat vettem annak idején, ami teljesen az ő ízlése és a házba is nagyon illett. Csokit azért nem vettem neki jó ideig, mert valami diétát csinált, ami alatt nem ehetett ilyesmit, vagy csak nem akart, nem tudom, de innentől azt fogok adni, legfeljebb majd megeszi apa vagy a húgom. Virágot apukám mondta, hogy ne vegyek, ne költsem rá a pénzt, mikor ott nő a kertben. Köszönöm mindenkinek a választ!
2013. márc. 22. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!