Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Apukám feleségének miért nem...

Apukám feleségének miért nem kellenek az ajándékaim?

Figyelt kérdés
Ha karácsonyra, vagy szülinapjára veszek neki valamit, z rendszerint sosincs elővéve, vagy bedugja egy szekrénybe, de gyakoribb, hogy több éve benne van a tasakban, amiben adtam és szem előtt van hagyva. Régen mikor 15-16 éves voltam, elismerem, lehet adtam olyan ajándékokat, amik úgymond feleslegesek voltak, pl. gyertyatartót, ilyesmit, megértem, hogy mondjuk nem akarja kitenni, de akkor eltehetné olyan helyre, ahol nem látom. (Hatalmas házuk van.) Viszont adtam már neki kézkrémet, gondoltam annak örül majd, hát az is ott van azóta is a tasakjában. (Kb. 3 éve.) Most karácsonyra teát vettem neki mindenféle ízűt, mert szereti, állítása szerint örült is neki, de az is ugyanúgy ott van a földön azóta is.És még sorolhatnám. Semmit nem használ, amit tőlem kapott. Nem értem, miért. Ezek után mit adjak neki? Nekem nincs önálló keresetem még, ő meg elég jól keres, szóval nem tudok olyan nagy dolgot adni.
2013. márc. 22. 12:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem. Karácsony óta ott van az ajándék egy szatyorban a földön?
2013. márc. 22. 12:36
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen!
2013. márc. 22. 12:36
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Eléggé tele lehet már szatyrokkal a házuk...
2013. márc. 22. 12:38
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha bunkóság, ha nem, de én megmondanám neki, hogy boldog szülinapot, névnapot, karácsonyt stb., de nem vettem semmit, mert úgysem használja. Aztán letojom magasról, hogy megsértődik-e vagy sem :-D
2013. márc. 22. 12:38
 5/18 A kérdező kommentje:
Mint mondtam hatalmas házuk van és vannak olyan részek, ahova leteszik az úgymond "fölös" cuccot. Na itt van az én ajándékom. Illetve a polcokon benne a tasakban.
2013. márc. 22. 12:40
 6/18 zabmester ***** válasza:
88%

Én a helyedben apukádtól kérdezném meg, nem letámadóan, csak érdeklődően, hogy "Te figyelj apa, Kati kipróbálta már, amit kapott tőlem karácsonyra? Tetszett neki?" Akkor apukád csak megkérdezi a feleségétől, aztán valahogy szóba kerül a dolog.

De akár te is megkérdezheted, legközelebb, ha találkoztok, hogy finom volt-e a tea, hogy tetszik neki a kézkrém, stb. Akkor is, ha elöl van hagyva, és látszik, hogy még nem nyúlt hozzá, csinálj úgy, mint aki nem látja, és kérdezd meg.

2013. márc. 22. 12:42
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
nem tudom, elég fura nő lehet. Ahogy az utolsó is írta, kérdezz rá, hogy tetszett/ízlett az ajándék. Legközelebb bonbont kapna max. ha ennyire nem bírja elhasználni, amit kap.
2013. márc. 22. 12:46
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Ennél a nőnél valami nem kóser, ha évek óta szatyrokat halmoz a ház különböző pontjain. Még ha felesleges az ajándék, akkor is, minek kerülgeti őket a lakásban akkor?

Sz@rd le, biztos nem normális.

2013. márc. 22. 12:49
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy jó kapcsolatban vagytok, csak ez az egy a furcsa a veled való viselkedésében?
2013. márc. 22. 12:51
 10/18 anonim ***** válasza:
81%

ne csinálj magadnak lelki problémát, a nagynéném ugyanilyen :) ... kaptam már tőle ajándékot ugyanúgy ahogy tőlem kapta évekkel korábban :))

neki csak az a jó amit magának vesz, az ajándék az továbbajándékozni való

2013. márc. 22. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!