Kire hasonlítasz legjobban a felmenőid közül?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 12:26
11/19 anonim válasza:
anyai nagymamámra, a rokonok folyamatosan mondják, hogy jobban hasonlítok rá, mint anyum :)
12/19 anonim válasza:
Külsőre a dédmamámra, belsőre a nagynénémre. Azért bármit megteszek, hogy a szüleimre ne hasonlítsak, mert nem ők a példaképeim.
13/19 anonim válasza:
Külsőre-belsőre kiköpött apum :D
14/19 anonim válasza:
Külsőre apámra, az biztos, bár anyám vonásaiból is örököltem párat.
Belsőre nagyon vegyes, mindkét családból kaptam pár jobb és rosszabb tulajdonságot.
15/19 anonim válasza:
Testalkat anyu; arcforma, szemszín, bőrszín, haj apám.
16/19 anonim válasza:
sajnos vagy nem, apámra eléggé, de mivel sok rossz tulajdonságát örököltem, így küzdök ellene. bár a géneknek nehéz parancsolni.
külsőre is annyi minden van belőle bennem, hogy anyám néha meglepődik. mégpedig azért, mert apám egy percet nem nevelt engem, amilyen hamar tudott, megpattant.
17/19 mustafa33 válasza:
Általában (mondom általában, nem minden esetben!) a lány az apja anyjára hasonlít, a fiú az anyja apjára. Részletekben ugyanakkor lehet másra is.
19/19 anonim válasza:
Én testalkatilag az apai nagymamámra,, külsőleg nagyon vegyes, apukám és anyukám is van bennem, gondolkodásmódban az anyai nagyapámra, meg abban is, hogy fiatal koromtól szemüveges vagyok, meg világnézetileg is(ateista vagyok). Abban viszonyt apukámra, hogy nagyon könnyen tanulok, és nagyon jó a hosszútávú memóriám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!