Hogy vágjunk bele, ilyen anyagi helyzetbe?
Nos,van egy 2,5 éves lányunk.Mikor őt megszültem akkor anyósomékhoz mentem lakni.Nem sokáig voltunk ott.Elmentünk albérletbe,de onnan ki kellett költöznünk mert eladták a házat.A párommal volt egy 6 hónap amikor nem voltunk együtt.Úgy láttuk jobb lesz így.Végül kibékültünk.
Most úgy áll a helyzet hogy én a szüleimnél lakok a gyerekkel,ő meg az anyjánál.Össze szeretnénk költözni,de nem nagyon tudunk lépni sehova.Egyikünknek sem jó így.Inkább az anyagi háttér az ami visszatart minket.A legjobb választás az anyósom lenne,mert ő kétszintes családi házba lakik,és mi fent lennénk ő meg lent.De ehhez ki kéne békülni.Ilyenkor mit lehet csinálni?
Én nem dolgozok,nem tudok itt elhelyezkedni.Gyesen vagyok.
Igen mikor mi onnan elmentünk akkor azért mert összevesztünk.Azért mert mikor haza mentem a kórházból az ő családjuk meg egyből letámadott.Engem meg zavart.Inkább nyugodtságra vágytam volna,nem erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!