Hány unokatestvéretek van?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 22:12
12/24 anonim válasza:
De jó nektek. Nekem 1 sincs:-(
13/24 anonim válasza:
Apának vannak féltestvérei is, összesen 5en vannak. A féltestvérek gyerekeit is sima unokatesónak számítom, így elég sokan vannak:) Apai oldalról 10.
Anyairól 5.
Szóval összesen 15 első unokatesóm van :)
14/24 anonim válasza:
nekem csak négy. mindkét szülőnél három -három gyerek volt, mindkettőnél ezek közül csak kettő házasodott, és lettek gyerekei. anyai ágról két fiú unokatesó, apairól két lány. mi meg vagyunk egy fiú, egy lány:) másodfokú passz, nem ismerem őket.
15/24 QueenRavenna válasza:
4 elsőfokú. Másodfokúakat nem ismerek, nem is érdekelnek. Kicsi a családom szerencsére.
17/24 anonim válasza:
Anya részéről 2 elsőfokú és 2 másodfokúval is olyan a viszony, mintha elsőfokúak lennének, szóval 2+2.
Apa részéről 5 elsőfokú unokatesóm van, a másodfokúakat ott nem igazán ismerem.
Szóval összesen 7 elsőfokú van, meg a 2 másodfokú.
A 7 unokatesóm közül 5nek már van gyereke, valahol 2 is és a 6.nak most fog születni, én őket is unokatesóknak mondom. Szóval jó sokan vannak.:D De ezt én így szeretem. Megőrülnék, ha egy sem lenne vagy nem tarthatnám velük a kapcsolatot.
18/24 anonim válasza:
Több, mint 80! De ebben benne vannak az 1. 2. és 3. unokatestvéreim is. De csak 2-vel tartjuk a kapcsolatot.
19/24 anonim válasza:
Nincs unokatestvérem és testvérem se. Anyukámék egykék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!