Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azt a helyzet, hogy anyukám folyton beszól, mert nincs barátom. Mármint eddig sosem volt. Tudom 19 évesen eléggé gáz.. de akkor is. Majd akkor lesz, mikor lennie kell szerintem. És ma is beszólt hogy pl."még a végén vénlány leszel". Ez nagyon rosszul esik nekem. Ha meg visszaszólok neki, még ő van felháborodva. Nem értem..nem élek ribi életet, még bulizni is 1 évbe 1x megyek. De szó szerint.
2013. febr. 9. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Majd lesz barátod. Csak mert Anyukád ezzel piszkál, nem kel összejönnöd senkivel.

Én is 19 évesen vesztettem el a szüzességem, akkor volt először rendes fiúm (nemcsak a "suli után megfogja a kezem" típusú :), nem is bántam meg azóta sem.

2013. febr. 9. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Én örülnék a helyében... Vetítsd fel előtte a mostani helyzet pozitívumait: többet láthat Téged, nem kell szerelemgyerek-unokáról gondoskodnia, stb. A vénlányokat egyébként is szinglinek hívják manapság :), ebből nekem úgy tűnik, hogy nagyon régimódi. Ez nem baj, bár nem könnyíti meg a helyzeted. Nem lehet hogy ez egy örökletes tulajdonság? Neki mikor volt először pasija, illetve hány éves volt amikor Te születtél? Ezekre rávilágítva esetleg jó kiinduló alapok lennének arra, hogy meglássa a Te nézőpontod. Aztán ha lesz egy férfi az életedben, akkor majd más miatt fog aggódni, nem?
2013. febr. 9. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:
igazatok van!:)
2013. febr. 9. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem volt még barátod! Nekem is csak 20 évesen volt először.
2013. febr. 10. 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!