A Mag vezetéknévhez milyen keresztnevek illenek? (fiú, lány is)
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 08:55
22/25 anonim válasza:
Nekem mindig is a Heléna név baromira tetszett. De nekem fiaim vannak. De szerintem MAG HELÉNA nem is olyan rosszul hangzik.
23/25 anonim válasza:
Itt megtalálhatod a legnagyobb utónév adatbázist:
24/25 anonim válasza:
Magdolna :) ha lány Máté ha fiú :P
25/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az Ábel név például és szerintem együtt sem hangzik rosszul a Mag Ányos sem rossz(:D), de gondoljunk már bele mekkora kitolás lenne szegény gyerekkel. (a Botond sem rossz)
Lány nevek közül nekem az Izabella, Vanda, Renáta tetszik egyelőre. Mindenképpen olyat szeretnék, ami nem hétköznapi név, nem minden második embert azzal áldott meg a sors. Az előző által írt Heléna sem rossz :) De pl a Julianna is nagyon szép név szerintem. Nekem az Arabella is bejön, de ehhez már kell egy merészség azt hiszem.
Amik még tetszenek ehhez a vezetéknévhez: Emma, Eleonóra, Olívia, Odett, Igor, Ariel, Álmos, Aurél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!