Családfakutatás? Hogyan?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy szerepel már a kérdés, ettől függetlenül sem itt, sem más oldalon nem találtam konkrétumot, a kérdésemet illetően. A mormon egyház által bedigitalizált adatbázist többször átböngésztem, viszont több szálon elakadtam, a hiányosság miatt. Több esetben tudok konkrét halálozási vagy házasságkötési időpontot és települést, de az adatbázis nem tartalmazza, viszont ezekben a kivonatokban talán találhatok információt. A kérdésem a következő, miként és milyen feltételekkel férhetek hozzá születési, halotti, házassági anyakönyvi kivonatokhoz, egy adott településen? 1895 utáni dátumokról van szó, így gondolom csak őriznek valami másolatot az önkormányzatok, anyakönyvi hivatalok is.2013. jan. 8. 02:00
1/3 anonim válasza:
Önkormányzati Anyakönyvi hivatalokban kaphatsz tájékoztatást, de fizetni kell érte. Érdeklődhetsz a Levéltárakban, és a Plébániákon, Parókiákon is, ha tudod, hogy milyen vallásúak voltak.
De névelírásokra számíthatsz.
2/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!