Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Másod unokatesók vagyunk a...

Másod unokatesók vagyunk a párommal, szeretnénk kapcsolatunkat komolyabbra fordítani, kisbabát szeretnék, viszont ahol mi lakunk nincs genetikai vizsgálat. Tudna ebben valaki segíteni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 20:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mindenképp kéne genetikai tanácsadásra mennetek. Mi hátráltat benne, miért lenne nehéz megoldani (pl: olyan országban laktok, ahol nincs?)? Inkább jobb lenne, ha arra találnánk megoldást itt, hogy el tudjatok menni. Ti is belátjátok, hogy kell. Szóval mond mi akadályoz, hátha tudunk tanácsot adni.
2012. okt. 31. 09:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősömék unkatestvérek. Elsők. Mielőtt babát szerettek volna, elmentek genetikai tanácsadásra, Szegedre. Ott azt mondták, hogy semmi baja nem lesz a gyermeknek. Annyi történt, hogy egy vesével született, nem tudni, hogy ennek ez e az oka.
2012. okt. 31. 09:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt kapcsolatom egy nem is tudom hányad unokatesómmal, azt mondták már nem is számít. De nagyon zavart akkor is. Mindig az járt a fejembe, milyen gyerekeink lehetnek. Viszont volt egy házaspár, semmi közös rokoni kapcsolat nem volt közöttük. Mégis probléma volt. Nem lehetett gyerekük, mert 1-2év után meghaltak. Mindenhol voltak. Pont olyan volt a génjük, hogy egymással csak beteg gyerekek születtek. Azóta elváltak, megromlott e miatt a kapcsolatuk. De már mind a kettőnek van gyereke.
2012. okt. 31. 16:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Nálunk pszichés problémák jelentkeztek halmozottan, miután már a második generáció volt másod unokatestó, ezért nálam és a tesómnál ez már halmozódott. Mániás depresszió, öngyilkossági hajlam. Apámnál ez sajnos nem maradt hajlam szintjén. Én jelenleg is küzdök sok mindennel amivel lehet hogy nem kéne.
2012. nov. 1. 11:40
 15/20 anonim ***** válasza:
A sokszoros rokonházasságok tették tönkre pl. a Habsburgokat. A spanyol és az osztrák ág elképesztő dolgokat művelt. Nagybácsi elvette a nővére lányát például (IV.Fülöp spanyol király Mária nevű nővére Mária Anna neváű lányát). Idióták és törpék, rengeteg elhalt csecsemő, volt az eredmény, II. Károllyal ki is haltak. A másik ágon III. Károly már nem rokonházasságból született, német hercegnőt vett feleségül, Mária Terézia egészségesen született. De aztán az ő utódai is rokonokkal házasodtak, ezért lett szellemi fogyatékos V. Ferdinánd. Annyira dicsőítik még ma is Erzsébet királynét, pedig deperessziós volt, nem véletlenül. Az ő anyósa a tulajdon nagynénje volt, szülei is közeli rokonok (Wittelsbach).
2012. nov. 1. 13:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak azt nem értem miért kell pont rokonnal összejönni,mikor annyi ember van a földön?!
2012. nov. 1. 13:46
 17/20 mustafa33 ***** válasza:
Jeszenszky prof a rasszista, mert azt mondta amit mondott. Meg kellene cáfolnia saját szavait és helyesbíteni így: - tévedtem, nem azért ilyenek mert unokatesók csinálnak gyereket, hanem mert eleve ilyednek. Erre ugye már nem mondanák, hogy raszista?
2012. nov. 1. 21:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendkívüli történelem órát, de jogász hallgató vagyok, így ezekkel tisztában vagyok én is! :) Minden válaszolónak köszönöm a segítséget! :)
2012. nov. 1. 23:40
 19/20 anonim válasza:
undorítóak vagytok!
2012. dec. 20. 06:45
 20/20 anonim válasza:
Szent ég! te képes vagy szerelmes lenni egy elég közei unokatesódba?? hát milyen őrült egy világ ez!! ha én járni kezdenék a másod unokatesómmal, a közös dédimamánk kiakadna!!! jézusom!!
2013. márc. 29. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!