Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan dolgozzam fel?

Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
A 17 éves iker nővérem bejelentette hogy transz nemű.Nem ítélem el de nagyon furcsa..pár hónapja még együtt dumáltuk ki a fiúkat,ő meg most fiúnak érzi magát.Azt mondja már nagyon rég óta.Hogy nem vettem észre?Nem tudom hogy álljak hozzá?Nem merek előtte öltözni :///Túl reagálom?

2012. okt. 27. 02:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Ha szereted őt akkor nem számít, hogy fiúvá akarja magát operáltatni vagy nem, akkor is a nővéred marad. Próbáld meg elfogadni, hiszen eddig nagyon szeretted, most mitől változna meg? Legbelül ugyanaz az ember akivel együtt felnőttél.
2012. okt. 27. 12:24
 12/18 A kérdező kommentje:
NEM nem ugyan az...
2012. okt. 27. 12:31
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Eddig is előtte öltözködtél, pedig eddig is így volt ez, csak te nem tudtál róla. Nem fog megváltozni ettől, ugyanúgy a testvéred marad :)
2012. okt. 27. 21:17
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Na bumm! A nővéred helyett lesz egy bátyuskád!

:)

2012. okt. 28. 21:53
 15/18 László22 válasza:
0%

Betegség, valami történt vele gyerekkorában ami miatt most ez jön ki nála, sok esetben gyerekkorban bántalmazzák vagy valaki megrontja vagy megakarják rontani és az ilyen trauma okozza ezt, nem szabad hagynod hogy ennyire elrontsa magát, őt magát nem szabad elutasítanod és ne utáld őt, csak a tettét és a szándékát, ha azt akarod hogy rendben legyen minden akkor meg kell neki mondanod hogy te nem értesz egyet az ő tettével, de vele magával semmi bajod sincs, ha éreztetted vele hogy ez egy betegség akkor lehet hogy segítséget fog kérni. Én ezt gondolom.

24/f.

2012. okt. 29. 09:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem történt vele semmi gyerek korunkban...velem igen és még sincs semmi bajom...szerintem ez nem egy betegség...
2012. okt. 29. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:
40%
Te nem érzed magadon, hogy vonzódsz a lányokhoz?
2012. okt. 29. 12:07
 18/18 A kérdező kommentje:
nem,van barátom...
2012. okt. 29. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!