A barátom számítógépfüggő, hogy szokathatnám le?
Lassan fél éve vagyunk együtt a barátommal. Eleinte nem zavart, hogy számítógépes játékokon (Wow, Battlefield, CS) játszik, úgy voltam vele, ha szereti, csinálja amíg nem esik vele túlzásba - csak hát ez már megtörtént.
Jelenleg nincs munkahelye, így egész nap ráér játszani, ami nem érdekel, de az igenis kiborít, hogy ha átmegyek hozzá (hetente 2-3 alkalommal ott is alszok), akkor is egész idő alatt játszik. Én meg ülök az ágyon és nézem a Tv-t vagy olvasok, mert nem tudok mit csinálni... és egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy ott vagyok. Ha szólok, akkor mondogatja, hogy mindjárt befejezi, csak még egyet, meg még egyet...én nem hiszem el, hogy az a k*rva játék jobban foglalkoztatja, mint én, holott rengetegszer megkértem már, hogy ne a gép legyen neki az első helyettem Komolyan, odáig jutottam, hogy ilyenkor már azon gondolkodom, nincs értelme tovább ennek az egésznek.
Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!