Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A barátom számítógépfüggő,...

A barátom számítógépfüggő, hogy szokathatnám le?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve vagyunk együtt a barátommal. Eleinte nem zavart, hogy számítógépes játékokon (Wow, Battlefield, CS) játszik, úgy voltam vele, ha szereti, csinálja amíg nem esik vele túlzásba - csak hát ez már megtörtént.

Jelenleg nincs munkahelye, így egész nap ráér játszani, ami nem érdekel, de az igenis kiborít, hogy ha átmegyek hozzá (hetente 2-3 alkalommal ott is alszok), akkor is egész idő alatt játszik. Én meg ülök az ágyon és nézem a Tv-t vagy olvasok, mert nem tudok mit csinálni... és egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy ott vagyok. Ha szólok, akkor mondogatja, hogy mindjárt befejezi, csak még egyet, meg még egyet...én nem hiszem el, hogy az a k*rva játék jobban foglalkoztatja, mint én, holott rengetegszer megkértem már, hogy ne a gép legyen neki az első helyettem Komolyan, odáig jutottam, hogy ilyenkor már azon gondolkodom, nincs értelme tovább ennek az egésznek.

Mit csináljak?

2012. okt. 23. 13:25
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Legyél határozott és mond azt hogy ez így nem mehet tovább és vagy a játék vagy te. Esetleg ha drasztikus akarsz lenni mond azt, hogy ott hagyod és ha igazán fontos vagy neki akkor abba fogja hagyni de ezt csak a legvégső esetben csináld szerintem.
2012. okt. 24. 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Párválasztásban csakis magadra haragudhatsz. Ha meg el is tűrőd akkor meg főleg!
2012. okt. 25. 16:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
ne menj át hozzá, ha játszani akar. csinálj más programot. lehet neki jelenleg kevesebb is elég az együtt töltött időből.
2012. okt. 26. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!