Cigány lennék? Nem látszik rajtam, kék szemű, fehér bőrű lány vagyok.
Figyelt kérdés
Mamám már sokszor megemlítette nekem,hogy tata,lehet hogy részben cigány.A bőre eléggé sötét,és mindig jellegzetes szaga van,akkor is,ha megfürdött.Hamar felkapja a vizet,képes lett volna egy kicsi dolog miatt régebben megverni mamát,meg ilyen dolgok..mama szerint tata apja lehetett cigány,és ha tata is az,akkor anya is,ez által én is.Mennyi ennek az esélye?2012. okt. 23. 00:37
21/22 anonim válasza:
akkor a mai tini lányok mint fehér bőrű cigányok mert a 80 %-a baszik ahol csak tud akivel. :DD
22/22 anonim válasza:
Hegedűvonó bennem is lehet :D Tatám is echte olyan volt Kérdező, amit leírtál :D Sötét bőrű, fekete haju, meg voltak zenész rokonai is, tatám is nagyszájú volt, de fizikailag nm bántott senkit, meg sok cigó haverja volt, de rendes, dolgos ember volt. Én meg az ellenéte, szőke haj, kék szem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!