Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Cigány lennék? Nem látszik...

Cigány lennék? Nem látszik rajtam, kék szemű, fehér bőrű lány vagyok.

Figyelt kérdés
Mamám már sokszor megemlítette nekem,hogy tata,lehet hogy részben cigány.A bőre eléggé sötét,és mindig jellegzetes szaga van,akkor is,ha megfürdött.Hamar felkapja a vizet,képes lett volna egy kicsi dolog miatt régebben megverni mamát,meg ilyen dolgok..mama szerint tata apja lehetett cigány,és ha tata is az,akkor anya is,ez által én is.Mennyi ennek az esélye?
2012. okt. 23. 00:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az vagy, aminek érzed magad!
2012. okt. 25. 23:31
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
simán lehet benned, ahogy bárkiben lehet bármi, mivel a magyar egy igen csak keverék "fajta". Van itt minden. Némettől kezdve zsidón át a szlovákig össze vissza vagyunk kutyulva, nem tudom mit kell ezzel foglalkozni. Tök mindegy, hogy kiben milyen vér folyik, amíg EMBERVÉR.
2012. okt. 26. 01:47
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
ja, és még hozzáteszem, hogy én szőke, kékszemű, nagyon fehér bőrű egyed vagyok, míg pl az öcsém fekete szemű, sötétebb bőrű, sötét hajú fiúcska, és 100%-ig biztos, hogy ugyanazok a szüleink. Biztos bennünk is van egy vonóval, de sose lehet tudni, mikor és kinél bújnak elő ezek a dolgok. A genetika csodája!
2012. okt. 26. 01:50
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
A cigányságnak nincsen szaga. A mosdatlanságnak van szaga. És az égvilágon senkit sem érdekel, hogy cigány vagy, ha tisztességesen viselkedsz.
2012. okt. 26. 08:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Állítólag én is cigány vagyok :D azt szőke kékszemű fehérbőrű vagyok :)
2012. okt. 26. 18:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én félcigány vagyok, látszik is kicsit, de sose beszélek róla, mert én is szégyellem!

Apukámék cigányok, de nem a putris fajtából, normális. beilleszkedett emberek, és ők meg kimondottan utálják a cigányokat, a segélyes, markukat tartó cigányokat.

Én se szeretem őket, illetve a cigányok többségét.

Vessetek meg, ha akartok, de sokszor értek egyet a Jobbikkal cigánykérdésben.

Gyalázat, ahogy sok cigány viselkedik, agresszívek, bűnöznek, dolgozni nem akarnak...

MIATTUK szégyellem a származásomat, lejáratják az egész népet.

Utoljára a Marian Cozma ítélet vágta ki a biztosítékot nálam, a gyilkosság is undorító volt, piti bűnözők, aljas stricik, felháborító!!!

Az ilyenek miatt van megbélyegezve minden cigány és cigány származású ember, és én ezért utálom őket.

Mert ők teszik nehézzé a cigányság beilleszkedését, ők és a mocskos életformájuk.

2012. okt. 27. 00:38
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
A jelenleg hatályos törvény alapján (hogy értelmes, vagy értelmetlen, most hagyjuk figyelmen kívül) az a cigány, aki annak vallja magát. Tehát ha Kolompár Dzsennifer Szamanta azt mondja, hogy ő nem cigány, akkor nem is az.
2012. nov. 1. 00:42
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

10-27 00:38

Minden tiszteletem a Tied.

2012. nov. 1. 00:44
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
cigány lányok ribancok általában és pőrőgnek a rudon? xd
2012. nov. 2. 01:12
 20/22 anonim válasza:
100%
Nem csak sötét bőrű cigányok vannak vannak oláh cigányok ők fehér bőrűek világos szeműek és szőkék
2012. dec. 2. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!