Hogy reagálnátok, ha egy veszekedés során a párotok azt mondaná, h "menj is innen h ne lássam a hülye fejed"?
Sztem ez annyira nem durva és nem kell a szivedre venni. Persze éresztetni kell vele, hogy rosszul esett. Ha nem gondolta komolyan akkor ugy is elnézést kér aztán mehet minden tovább.
Gondolom, még nagyon a kapcsolat elején vagytok. Hidd el később ennél cifrábbak is lesznek. Az ember dühében mond dolgokat amiket abszolut nem gondol komolyan. És ha látod a megbánást nem kell túl reagálni. SZERINTEM.
Ha pl azt mondta volna, hogy: Takarodj a halál retkes f..zára te idióta hülye pi..a. Az már más kérdés lenne.
engem nem az zavarna, hogy lehülyézte a fejemet, hanem hogy elküldött. kaptam én már cifrábbat is a páromtól, mert kiszalad az ilyesmi ha dühös az ember. viszont utána az első a bocsánatkérés legyen.
dühömben sosem szakítottam még. ha az ember komolyan gondolja, akkor úgy is prezentálja.
Mondtam én, hogy ne vedd úgy a szivedre.
Örülünk, hogy szent a béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!