Más családban mi a szokás ilyen esetben? Milyen esetben illő szívességet várni a családtagodtól?
Milyen esetben illő szívességet várni?
Szerintem semennyire sem
Ha felajánlja persze örülnék és ha úgy látom belefér az idejébe erejébe és nem tönkremenne ez által akkor elfogadnám, de semminyire sem várnám el eszembe se jutna....
Sőt volt már amit visszautasítottam....
Konkrét esetben a lányáék beszéljenek a nagypapával, és ha rábólint, vegyék meg az anyagot, papa pedig szépen megcsinálja.
Mondjuk ilyen szoros rokoni viszonyban nekem evidens lenne, hogy segít, de tudom nem mindenkinek az.
Amikor terhes voltam, az egyik sógoromék segítettek hazahozni a lapra szerelt bababútorokat (nekünk nagyon kicsi autónk van), a másik sógoromék pedig segítettek összeszerelni. Kaptak finom ebádet, természetesen, ahogy valaki már korábban írta.
Állj neki te magad nem nagy cucc, én már kétszer kifestettem a lakást, meg kitapétáztam a szobákat is.
Nem tudom elég szemétül hangzik, őszintén idegenként megcsinálnám 5000/napért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!