Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mért nem ülök le anyummal...

Dakelo kérdése:

Mért nem ülök le anyummal beszélgetni? Joba vagyok vele meg minden de szerintem többet kéne vele beszélgetnem

Figyelt kérdés
félek attol amikor már nem lessz és bánni fogom az egesszet..
2012. okt. 2. 20:26
 1/7 Motorosmedve válasza:
Egyátalán, tudod, hogy miről akarsz vele beszélgetni?
2012. okt. 2. 20:32
 2/7 anonim válasza:
Szerintem, ez mindenkiben benne van!
2012. okt. 2. 20:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Bar mirol.. masokat kibeszelni,mi volt veled ma stb.. de mondjuk ezt mindennap meg kerdi hogy telt a napom..
2012. okt. 2. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó gondolat .Minden anyának az a vágya,hogy őszintén,barátnőként vagy barátként beszélgethessen a gyerekével.Én is anya vagyok:21 és 22 éves lányaim vannak és mindent meg szoktunk beszélni.
2012. okt. 2. 21:40
 5/7 A kérdező kommentje:
persze én is ha ojanrol van szo akkor megosztom vele de barátnak többet mondok el ez a baj
2012. okt. 3. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem baj,de ,ha komolyabb problémád van azért mindig vele beszéld meg.Egy anya akkor is megbocsát,ha marhaságot csináltál.Lehet ,hogy jól letol,de csak azért mert szeret.
2012. okt. 3. 22:28
 7/7 A kérdező kommentje:
hm igy van
2012. okt. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!