Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért várja el, hogy magázzam?

Miért várja el, hogy magázzam?

Figyelt kérdés

Anyukámnak van egy idősebb barátnője. Amikor terhes volt velem, akkor már a barátnőjének volt egy tini lánya (11 éves volt akkor) és épp terhes volt a fiával.

Együtt nőttünk fel, mai napig tartjuk a kapcsolatot.

Nem olyan régen nagymama lett az anyukám barátnőjéből.

Én is felcseperedtem (23 lettem).

Elmentünk a leányzóhoz babalátogatóba. Nagy vidáman köszöntem mindenkinek.

Tudni kell, hogy az anyukám (mióta az eszemet tudom) mindig azt mondta, hogy: Köszönj szépen Kati néninek!

A barátnője (Kati) viszont mindig azt mondta, hogy tegezzem, hiszen ő nem öreg. Meg is ígértette velem, hogy sosem fogom nénizni.

Most pedig, a babalátogatáson rám szólt, hogy milyen neveletlen vagyok. Ráadásul őt ne tegezzem, hanem magázzam, mert így illendő.

Most akkor miért is magázzam?

23 év alatt tegeztem, de nagyi lett, így jár neki a tisztelet?! Miért eddig nem járt?!

2012. szept. 26. 12:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
őszintén miért foglalkozol ilyen baromságokkal, meg öregasszonyokkal? jót röhögtem volna, és kész, se nem tegezném, se nem magáznám, elkerülném és kész...
2012. szept. 27. 09:32
 12/12 anonim válasza:

Egy hajszálnyit se foglalkozz egy ilyen vén retardálttal, annál többet érnek a Te perceid, mint hogy ezen egy picit is bosszankodj. Pukkaszd inkább meg a dühtől, garantált szórakozás! :-)

Lehetőségek:

Mivel Te hiába mondanád neki, hogy az ő kérésére tegezed (hiszen akkor megint beléd köthetne, hogy "milyen szemtelen vagy"), ezért kérd meg anyukádat, hogy szembesítse azzal, milyen hülye.

Anyu tuti ki fog állni melletted.

Ha meg ismét bántóan beszólna, nyugodtan szólj vissza neki: "Jól van, ha ennyire akarja, erre a pár évre már kibírom..."

:-)

2012. okt. 10. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!