Milyen rokonom az a srác akinek a mamája és az én mamám unokatestvérek voltak?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 23:22
1/14 anonim válasza:
Mármint a nagymamád?
Asszem másodunokatestvér.
2/14 A kérdező kommentje:
igen a nagymamáink voltak unokatestvérek
2012. szept. 21. 23:47
3/14 anonim válasza:
Másodunokatestvér. Harmad, negyed, stb... de ilyen távol manapság már azt sem tudják egymásról az emberek, hogy rokonok.
4/14 _Jessy_ válasza:
harmadik unokatestvér. Az már szinte nem is rokon.
6/14 anonim válasza:
Ha anyukád-apukád testvérének a gyereke, akkor első unokatestvér. Ha a nagymamák voltak testvérek, akkor második unokatestvér Ha a dédszüleid, akkor harmadik unokatestvér.
7/14 anonim válasza:
Harmad-unokatestvérek vagytok.
8/14 anonim válasza:
ne mondjatok már neki hülyeséget
ha a szüleitek azonosak, akkor testvérek vagytok
ha a születitek testvérek, akkor első fokú unokatestvérek vagytok,
ha a nagyszüleitek testvérek, akkor másodfokú unokatestvérek (másodunokatestvérek) vagytok,
stb,. stb
9/14 anonim válasza:
Na jó, tisztázzuk. (Utolsó előtti válaszadó vagyok egyébként.) A mama, mint olyan, az anyukát vagy a nagymamát akarja jelenteni? Mert én például az utóbbira értettem, és akkor a rokonság csak harmadfokú.
10/14 anonim válasza:
Egyébként írta is, hogy a nagymama.
Másodfokú rokon akkor lenne, ha az anyukák unokatesók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!