Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha valakinek gond van a...

Ha valakinek gond van a családjában akkor illik ilyet megkérdezni?

Figyelt kérdés

A barátnőmék elég szűkösen állnak most anyagilag és aggódok hogy jól van-e. Úgy vettem észre a legutóbbi találkozásunkkor hogy mintha fogyott volna, illik erre rákérdeznem? Félek is kicsit a választól, hogy ennyire rossz a helyzet, de aggódok is érte...

Mit tegyek?

2012. szept. 21. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem csak éhezés miatt, hanem az idegesség miatt is fogyhatott. Vagy csak rájött, h kövérnek érzi magát és fogyózik. Azért ha annyira durva lenne a helyzet, hogy zsíros kenyérre sem jut, akkor azt egyértelműen észrevennéd. A spórolós kaják amúgy a léghizlalóbbak.
2012. szept. 21. 19:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves hetedik!

Milyen pontért reklamálsz? Ha valakinek nem tetszik a válaszod, lepontoz. Ha meg nyalintasz egyet a kérdezőnek, akkor felpontoz. Így működik ez. Aki meg őszintén válaszol, azt mindig lepontozzák. Az igazságra senki sem kíváncsi.

2012. szept. 21. 20:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rászorulva senkinek a "nyalintására" ahogy te fogalmaztál :) Nem szoktam amúgy lepontozni senkit, inkább felpontozok. A kérdéseknél a válaszadók, sőt azok is pontozhatnak akik csak benéznek a kérdésekhez.
2012. szept. 21. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Húú, hát velem is ugyanez a helyzet, mint a barátnőddel. Az én családom is most nagyon rossz anyagi helyzetben van, és én is mindent elmondtam magamtól a legjobb barátnőmnek erről... Hú, lehet, hogy rólam van szó? :O Áá, biztos nem. Egyébként engem nem zavarna a kérdés, őszintén válaszolnék rá.
2012. szept. 21. 23:34
 15/15 anonim ***** válasza:

kedves 12.!

Köszönöm a válaszodat..."nyalintás" nem az én stilusom.

Úgy gondolom, aki kérdez, nem nyalintásra vár, hanem más szemszögből látni a problémáját...

Kivülállóként az ember reálisabb, mint a kérdező, aki tanácstalan..vélemény meg ugye többféle....

Mégegyszer köszönöm!!!

Mindenkinek szép napot kivánok!!! ( nem a magas pontért irtam :))! KÖSZI: Egy kis (?) naiv,,,

2012. szept. 22. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!