Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Edesanyam mindig veszekedik...

Just a girl:( kérdése:

Edesanyam mindig veszekedik velem, mit csinajak?

Figyelt kérdés
Edesanyammal mindig veszekedunk, pedig tenyleg en semmit nm csinalok. Mindig azt csinalom amit o mond, de meg is mindenbe belekot es neki semmi nem tetszik! Es sokszor ojanokat mond nekem hogy nem kelett volna megszuletnem meg ijesmit. A multkor megkerdeztem hogy szerete engem s azt mondta hogy miert szeretne engem. Mit csinajak hogy ne veszekedjen? Am 17 eves vok!

2012. szept. 19. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Amikor olyat mond, hogy nem kellett megszületned, nyugodtan emlékeztesd arra, hogy nem te akartál megszületni, nem te kérted, hogy szüljön meg, és amúgy meg nem a gólya hozott téged sem.

Amúgy meg egyedül nem lehet veszekedni, ahhoz mindig 2 ember kell.

2012. szept. 19. 22:08
 2/6 anonim válasza:
Hát nem is tudom... ha az én lányom is ilyen helyesen írna :/
2012. szept. 19. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet,azért veszekszik veled,mert nem tudsz helyesen írni.
2012. szept. 20. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk először tanulj meg írni, meg nem olyanokat írni, hogy "vok" meg "ojan", az sokat segít felnőtt korban. Különben meg a vita két emberen áll. Ha higgadtan, racionálisan válaszolsz és nem mész bele a vitába, van esélyed megúszni. Mondjuk édesanyádnak is gratulálok, ha nem vagyok indiszkrét nem vidéki?
2012. szept. 20. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Tőle kérdezd meg, hogy mit csinálj, hogy ne veszekedjen.

Ne tőlünk, mi nem is ismerjük. Nem tudjuk mért veszekszik.

2012. szept. 21. 00:19
 6/6 SutaDani válasza:
Az én anyám is veszekszik velem folyton és ilyesmiket mond nekem. Én 15 vagyok, de már beletörődtem és egyszerűen nem veszek róla tudomást amikor üvölt. Egy ideig jön és mondja a magáét, de aztán befejezi. A többi felhasználónak pedig aki azt írta, hogy előbb tanuljon meg írni meg, hogy a vita két emberen áll annak csak azt üzenem, hogy fogalmuk sincs erről a helyzetről. nem mindig lehet elkerülni a vitát és nem mindig sikerül türtőztetni magunkat.
2012. szept. 28. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!