Édesanyám miért ilyen részlehajró?
Kivettem két hét szabadságot, hogy hazajöjjek, édesanyámnak segíteni. Apukám nemrég halt meg, azóta anyum minden szeretetét fiútestvéremre "pazarolja".
mindent megtesz helyette, minap is rögötn kirohant elmosogatni, miután tesóm vacsorázott, nehogy megszóljam ezért testvéremet...
Két számítógép volt a lakásban egyiket testvérem tönkre vágta, másikat meg kisajátotta-mindkettőt anyum vette.
Tegnap leültem a géphez, munka miatt is kellett egy prezentációt készítenem, ott ültem 4 órán keresztül, erre anyum el kezdett kiosztani, hogy szegény testvérkémnek kell a gép, mégis mit gondolok...meg hogy miért nem főztem rá. Hozzáteszem, tesóm 25 éves érett férfiember.
Komolyan mondom már elegem van ebből, mégis hogyan kezeljem anyumat, egyáltalán mit tegyek?
előre is köszönöm a válaszokat!
27/L
köszi a válaszokat!
Hát még karácsonyra itthon maradtam. Természetesen édesanyánknak sem vett semmit karácsonyra, miután rászóltam, flegmán "maj veszek" választ kaptam.
Amúgy van, akinek hasonlóan gusztustalan testvére van?
Kíváncsi lennék, mások hogyan kezelték az ilyet.
Aki azt írta, hogy apukámat látja benne, igen, valószínűleg ezért is rajongja körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!