Hogy tudnék segíteni a páromnak, hogy együtt túl tudjunk lépni ezen? Részletek lent.
Arról van szó, hogy párommal 4 éve együtt vagyunk 3 éve együtt is élünk.ő 24 én 22 éves vagyok. Párom anyukája 2 évvel ezelőtt meghalt, nekem pedig elváltak a szüleim. 1 hete azonban jött a bejelentés,hogy párom apukája és anyukám 1 pár...mindkettőnket nagyon lesokkolt a hír, de főleg a páromat mert ő még sajnos anyukája halálán sem tudott túllépni...Én pedig már most rettegek,hogy mi lesz ha ne adj Isten összevesznének, mert már így is háborús helyzet van nálunk, mert anyu a válás óta nem áll szóba apámmal és fordítva sem, valamint párom apukája és apám sem beszél egymással mert összevesztek a politikán...szóval gondolhatjátok milyenek nálunk az ünnepek...de visszatérve, páromat akkor láttam ilyennek utoljára, amikor meghalt az anyukája, és most megint nagyon magába fordult.
Tudnátok esetleg mondani valamit, amivel segíteni tudnék a páromnak?
A válaszokat előre is köszönöm!
"beszéltesd.akkor is ha nem akarja. Jobb kimondani az érzéseit" :XD
Nana, a felesege jobban tudja, mi jo a ferjenek ugye? Menj az agyara a "beszeltetessel", aztan majd egyik baja elfeledteti a masikat... Kerdezö, itt aztan kapsz "jotanacsokat"! :D
Köszönöm a válaszokat!
Aki azt írta, hogy apukámat kell sajnálni, mondom, hogy saját magának intézte ezt el, mert szó szerint kirakott engem meg anyumat 10 évvel ezelőtt az utcára.
Azt nem tudom, hogy tényleg boldogok-e, mert annyira sokkolt minket a dolog, hogy a részletekig nem jutottunk el.Az biztos ha igazán szeretik a páromat(főleg édesapja)akkor nem lehetnek felhőtlenül boldogok, hogy ekkora fájdalmat okoztak neki.Páromnak pedig nem anyukámmal van problémája, hanem bárkivel lenne aki az apukája új párja.Nekem pedig az a problémám ezzel az egésszel, hogy tényleg komoly a mi kapcsolatunk,jövő nyáron házasodunk, és akkor ez most, hogy fog kinézni?már az esküvőn a szüleink is egy pár lesznek?Meg ha ők is összeházasodnának...vagy összevesznének, úgy hogy nem beszélnek egymással...már nem is tudom melyik lenne a rosszabb...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!