Megismerkedtem nemrég álmaim pasijával, nagyon jól elvagyunk de sajnos kiderült hogy rokonságba állunk mamám tesójának az unokája! Soha nem találkoztunk eddig azt sem tudtuk egymásról hogy létezünk! Mi tévő legyek? Ő azt mondta nemérdekli!
Magyarul a másodunokatestvéred?
Hát, azért az elég közeli rokonság szerintem, bár ha jól tudom törvény nem tiltja, de azért necces.
Ne legyünk már ennyire primitívek. Könyörgöm, 21. század van, pár ezer éve még a saját gyereküket is "megszeretgették" az apák/anyák, aztán jött a nagy szent (pedofil) egyház és mindent amit az ember addig élvezettel csinált, azt megtiltotta. Azóta is folytatják az emberek ezt az álszent, álprűd viselkedést, amit csak fokoznak a társadalmi elvárások.
Kit érdekel, hogy ki mit gondol ha tudnátok szeretni egymást, úgy ahogy mást soha?
Europan kivul az elso unokatestvert is felesegul veszik,
tudom hogy ez tulzas, de szerintem ti eleg tavoli rokonok vagytok, hogy ebbol ne legyen baj
Én nem járnék így vele. :S Mert nem tudnám kiverni a fejemből hogy a rokonom, közeli vagy távoli, ide vagy oda, de akkor is a rokonom... És félnék, ha egyszer gyerekünk lenne, akkor milyen lenne..nem lenne beteg?
De ez csak én vagyok és lehet tök hülyeség az egész.
Hát hallgass a szívedre...ha nem feszélyez a dolog, akkor megér egy próbát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!