Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Él ükanyád? És a szépapád?...

Él ükanyád? És a szépapád? Ónagyapád? Óanyád? Tudsz róluk valamit?

Figyelt kérdés

Ez már szép, ugye? Hadd írjam ide, milyen az élet. Egy ismerősünk, 32 éves, de 16 éves leánya van. A feleség elhagyta, de a lány megszült.Így 32 évesen nagypapa lett. Az anyja 50 év körüli, vörösre festi a haját, és kihívóan öltözik, szexisen, ő a dédmama.

kiszámoltuk ezen felbuzdulva, hogyha folytatódik a családi hagyomány, akkor 66 évesen üknagyanya lesz, és 82 évesen szépanya.98 évesen ónagymama.

Ez szép, ugye?

2009. júl. 28. 08:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én még olvasni is fogom!

Gyorsan kérdezd még ki a 90 éves mamát a felmenőiről!

Az én nagymamám 93 évet élt. Szülte Juliskát a szomszéd legénynek(még viseletben jártak, a legény barátja elvitte megforgatni a táncba, hogy lánykérés előtt látsszék, nem görbe-e a lába :) Sajnos aférje ottmaradt valahol délen az I.háborúban. Aztán férjhez ment egy özvegy emberhez, a bíró fiához. Szülte Endrét, Mariskát, Bözsikét, Jolánkát, Gyulácskát aki meghalt, majd újra Gyulát, 42 évesen.. Volt a férjének is két fia. A nagypapát elvitte a tifusz, a mama végigszenvedte a gyerekekkel a háborút, mikor Kassát bombázták, épp ott ment az utcán: szétgurult a gúlába rakott alma, a hang csak később jött. Nem tudták, mi az?

Lett 13 unoka, van, aki már meghalt. És 22 dédunoka, nem mindet ismerte már meg, és dédunoka is már, egy meghalt.

Sok történetét sokszor elmesélte, tavaly elmentem Telkibányára megnézni, hol éltek, és megismertem a házat!

2009. júl. 31. 17:22
 12/13 anonim válasza:
nekem csak a nagymamám él(és csak őt ismertem(ő a legidősebb családtagom)76 éves..de már elég beteges szegény :(
2010. okt. 25. 18:31
 13/13 anonim válasza:
(utolsó vagyok) 14 éves lány vagyok
2010. okt. 25. 18:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!