Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek milyenek ezek a...

Szerintetek milyenek ezek a nevek?

Figyelt kérdés

fiú: Dávid, Lukács, Máté

lány: Carmen, Gabriella, Alina, Daniella

2012. aug. 28. 23:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményeket.

A Kovács Carmen mért lenne furi? Sztem tök jól cseng.

(nem ez a családnév egyébként), de sztem a Carmen minden keresztnévhez jól cseng.

2012. aug. 29. 14:47
 22/27 anonim ***** válasza:

Dávid tetszik a fiúnevek közül, a többi nem.

Lánynevek közül talán a Daniella, a többi nem igazán.

2012. aug. 29. 15:11
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

Lukács és a Máté tetszik, a Dávidot egyszerűen nem szeretem.

Az Alina szép, egyszerű, különleges, a Gabriella nem tetszik, a Carmen szerintem Karmen alakban adható csak, nekem a Kármin jobban tetszik, a Daniella pedig nem tetszik.

2012. aug. 29. 21:42
 24/27 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. aug. 29. 23:48
 25/27 anonim válasza:

A Dávid nagyon szép név, a Lukácsot már kevésbé ajánlanám. A Máté se csúnya csak sok minden attól függ h a vezetéknévvel jól csengjen. Mert hiába tetszik neked mondjuk a Dávid ha ( ne haragudj) de nagyon hülyén hangzik a vezetéknévhez.

Lányból pedig ha ezeknél a neveknél szeretnél maradni akkor Carmen-t vagy Gabriellát ajánlanám., Nekem is volt Gabriella és Daniella nevű osztálytársam is. De a Daniellát sokszor csúfolták úgy h Dani vagy Danika szegény lánynak ugye egyáltalán nem esett jól. A Gabriella szép név , de sztem a becézése már nem annyira szép. A Gabi olyan általános, meg nekem annyiból nem tetszik h ugye Gábort is lehet Gabinak hívni. Szóval nekem a 2 értelmű nevek eleve nem tetszenek. De figyelj ami neked számít az legyen a fontos. Ha neked ez tetszik vagy más, akkor ne hátrálj meg , elvégre is nem mindegy h fogják híni . Sok szerencsét:)

2012. szept. 27. 17:07
 26/27 anonim ***** válasza:

Dávid semleges

Lukács jó, de nem adnám a gyerekemnek

Máté tucat név /inkább a Lukácsot adnám mert ha játszón lennénk a gyerekkel és szólok neki hogy Máté kapásból 20an felnéznének hogy igen?/

Carmen romás

Gabriella engem is így hívnak, nem tudom, hogy elnevezném e magam után

Alina romás ez is

Daniella

2012. szept. 27. 18:54
 27/27 anonim ***** válasza:
*Daniella tetszik
2012. szept. 27. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!