Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek milyenek ezek a...

Szerintetek milyenek ezek a nevek?

Figyelt kérdés

fiú: Dávid, Lukács, Máté

lány: Carmen, Gabriella, Alina, Daniella

2012. aug. 28. 23:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egyedül a carmen tetszik de szerintem csak "k"val lehet anyakönyveztetni nem?:)
2012. aug. 28. 23:37
 12/27 anonim ***** válasza:
63%

Dávid elmegy, Lukács nálam mindig egy vezetéknév lesz, Mátéról nekem mindig egy szemüveges béna gyerek jut eszembe.

Carmen tipikus divatnév, Gabriella felnőttes, Alina tipikus divatnév, Daniella nálam mindig egy dagadt lány jut eszembe róla

2012. aug. 28. 23:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A Lukácsot hogy becézik?

Luki? Lukcsi? Lukika?

2012. aug. 28. 23:48
 14/27 A kérdező kommentje:

# 9- es. melyik arab név?

Amúgy a Lukácsot Lukinak becézik

2012. aug. 29. 00:13
 15/27 anonim válasza:
50%

Én csak azért pontozok le, mert van akinek nem tetszik a nevem D:<

2012. aug. 29. 00:19
 16/27 anonim ***** válasza:
79%

Luki???!!! xd Hát nem akarlak elkeseríteni,de komolyan,ilyen becenévvel a suliban kikészítik. Lukika gyere ide. Te jó Isten oO No,ne már..

Dávid: jó,tetszik

Lukács: semmiképp nem adnám

Carmen: szép,divatos,adnám

Gabriella: unszimpatikus

Alina: nem adnám,olyan furcsa név

Daniella: nagyon lerí róla,hogy férfi név eredetileg,szóval ezt sem adnám

2012. aug. 29. 00:32
 17/27 anonim ***** válasza:
81%

Az Alina tetszik.

Egyébként,

1. nem kell minden nevet becézni...

2. ismerek egy srácot, igaz neki a vezetékneve a Lukács, de mindenki Lukinak becézi.... sokan nem is tudják a keresztnevét, csak úgy ismerik, hogy Luki. Még senki nem röhögte ki...

2012. aug. 29. 01:54
 18/27 anonim ***** válasza:
75%

A fiúnevek közül a Dávid tetszik csak, de nagyon gyakori felénk, úgyhogy nem adnám.

A lánynevek közül a Daniella elmegy. Én ismerek 2 Kárment, akik magyarok, és mind a kettőnek K-val és Á-val van anyakönyvezve a neve.

2012. aug. 29. 08:32
 19/27 anonim ***** válasza:
71%

Egy mai magyar játszótéren egy tucat kisfiú közül négyet Máténak hívnak, négyet Dávidnak, négyet Bencének... Éljen a változatosság!

A Carmen flancos, főleg így "C"-vel és "a"-val. A Kármen túl magyaros? A többi lánynév szép, dallamos.

2012. aug. 29. 09:13
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

"Nekem ezek közül csak a Carmen tetszik:)De akkor miért nem adod neki inkább a Cartmen nevet?Az ütősebb."

A Carmen (magyarosan írva Kármen) lánynév. Elég férfias hangzása van viszont. Ha már South Park, egy Erika Kármen nevet tuti megmosolyognék. :)

Különben tetszenek a fenti nevek, ha passzolnak a családnévhez is.

2012. aug. 29. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!