Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A Bogár név, magyar vagy...

A Bogár név, magyar vagy cigány név?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 10:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem magyar!

Nem a Bognárra gonoltál?

2009. júl. 24. 10:15
 2/13 anonim ***** válasza:
A Bognár is magyar.
2009. júl. 24. 10:25
 3/13 A kérdező kommentje:

nem bogárra gondoltam. apám nevének az eredetét szeretném tudni. mivel nem ismerem az apámat, és csak pár évvel ezelött tudtam meg hogy hogy hivják. és a multkor anyám régi ismeröse azt mondta nekem hogy az apám cigány...

erdélyi családból származom... de barna vagyok és sötét szemü... a hajam gesztenye barna. szóval elbizonytalanodtam... nem tudom hogy cigány vagyok-e vagy sem.

2009. júl. 24. 10:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen szerintem mindegy. A bőrszínnek, nemzetiségnek semmi köze ahhoz, hogy valaki tisztességes ember-e. Az én apámra is volt, aki azt mondta, hogy biztos cigány származású, mert kreol bőre van, fekete haja meg barna szeme. Ráadásul az apai ág nála bosnyák származású. :) Lehet, hogy csak azért mondják rá, hogy cigány, bosszúból, mert elhagyta anyukádat.
2009. júl. 24. 10:50
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem van egy Bogár Cs. nevű ismerősöm, ő is kissé kreol bőrű és görbe orrú srác :) ,de nem hinném , hogy cigány. én a helyedben ezzel nem foglalkoznék!!!
2009. júl. 24. 10:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy milyen eredetű a Bogár családnév, de több ismerősöm is van, akiket így hívnak, és hófehér bőrűek, semmi köze a cigányokhoz.

Másik: Munkámból kifolyólag rengeteg cigányt ismerek országszerte és azon túl (Romániában is), és nem találkoztam Bogár nevűvel. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs...

2009. júl. 24. 10:54
 7/13 A kérdező kommentje:

egy-pár telefonhivás segitségével kideritettem hogy az apám félig cigány...

szar érzérs volt mert egész életemben hazugságban éltem. sajnos az ember nem tudja megválasztani hogy milyennek születik...

köszönöm a válaszokat :)

2009. júl. 25. 08:21
 8/13 anonim válasza:

ne légy emiatt szomorú ..én Bódiné vagyok...de nem a Margó,mindenki azt hiszi hogy a férjem roma,a nagyszülei eredeti jászok voltak,büszkék voltak rá ...a jászok pedig betelepített irániak voltak...vagy még a honfoglaló magyarokkal jöttek..ez talány...nem vok történész...de bizony a férjem igencsak visszaüt az ősükre,fekete göndör hajú,fehér bőrű,nyáron barna csak...barna szemű,a lányunk fehér bőrű,egzotikus arcú szépség lett,zöld szemű,kivételes alkatú,tökéletes alakkal..a fiam tejfehér bőrű, göndör sötétbarna haj barna szem.....én csak igazi magyar vok...erdélyi ősökkel,akik közt nem volt egy román sem...színmagyar faluból származott édesapám..szóval a legszebb emberek igazi keverék egyedek..vicces ahogy magyarkodnak egyesek...közben színsvábok a szülei nagyszülei....hisz a tatárjárás betett a magyarságunknak...nem kicsit...senki sem színmagyar...kivétel talán a történelmi nevet viselők közt van..de talán

ők nem is itt élnek..

2009. aug. 19. 20:36
 9/13 anonim válasza:
olah cigány :D
2010. ápr. 2. 13:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Hú én most találtam ezt a kérdést, véletlenül adta fel.

El kell szomorítsalak, ha barna vagy (bőr, szem, haj) és Bogár az apád neve, akkor te komám cigó vagy, legalábbis van benned :D én börtönben dolgozom és ott van pár bogár, aki fekete is mint a csótány :D

Amúgy nem törvényszerű, meg más is írta, hogy lehetsz te tisztességes ember, attól, hogy cigány felmenőid is vannak.

2010. ápr. 30. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!