Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan vegyem rá nagymamámat...

Hogyan vegyem rá nagymamámat hogy legyen macskám?

Figyelt kérdés

Már félévkor megígérte hogy ha szép lesz a bizonyítványom, lehet macskám! Kitűnő lettem, és akár hányszor megemlítem,

mindig tereli a témát!Semmi különös nem kell, én egy ingyen elvihető kiscicára gondoltam!Azzal próbálkozam meggyőzni, hogy legalább neki is lenne valaki aki vele van a lakásban, de nem sikerült! hogy vehetném rá? és egyáltalán miért nem akarhatja?

13/f

2012. aug. 5. 15:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
elnézést, rossz témába tettem
2012. aug. 5. 15:30
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Sehogy ha nem szereti a cicákat, akkor nyugodj bele. Én se szeretem. Nem hiszem, hogy rimánkodással meg lehet változtatni az állatokhoz való hozzáállása. Én már nagyon régen szeretnék kutyát, de a párom azt mondja, hogy az otthon olyan szagú lenne tőle, mintha kennelben laknánk
2012. aug. 5. 15:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért nem akarhatja, azt csak tőled tudod, meg,így áll elé, és kérdezd meg,hogy "nagyi megígérted nekem a cicát.Miért gondoltad meg magad azóta???"
2012. aug. 5. 15:35
 4/12 A kérdező kommentje:
De pont ezaz! neki régen volt, és még mindig szereti őket, ezért sem nagyon tudom, hogy mi lehet az oka! Egyébként köszönöm a választ! :)
2012. aug. 5. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól néz utána, hogy tájékozott légy a macskatartást illetően (gondozás, etetés, oltások stb.) Ha látja, mennyire komolyan gondolod - hiszen nem csak kérleled, de teszel is az ügy érdekében -, biztos könnyebben rááll. Így már nem fog attól tartani, hogy minden macskával kapcsolatos feladat rá hárul.
2012. aug. 5. 15:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Kedves második! Rendben megpróbálom! köszönöm! :)
2012. aug. 5. 15:37
 7/12 A kérdező kommentje:
kedves harmadik! Jó ötlet köszönöm! az oltásoknak utána fogok nézni, mert a tartását már nagyjából ismerem! Köszönöm szépen! megy a zöld kéz mindenkinek!
2012. aug. 5. 15:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Miért a nagymamádat akarod meggyőzni? Nála tartanád a macskát? Vagy esetleg vele élsz?

Ha az ő lakásáról/házáról van szó, és nem akar macskát, akkor ne győzködd, ez az ő döntése, nem szabad erőltetni.

Ha viszont otthonra akarod, mármint a szüleid házába, akkor meg nem értem, hogy miért kell az engedélye...

2012. aug. 5. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Emlékeztesd, hogy megígérte neked, hogy ha szép lesz a bizid, akkor kaphatsz egy cicát... Erre kitűnő lettél, mégis mindig csak tereli a témát. Ez neked nagyon rosszul esik, ugyanis megígérte neked... Ha te valamit megígérsz neki (szép lesz a bizonyítványos), te betartod az ígéretedet. Akkor ő miért nem? Szerintem ez hatni fog :) Sok szerencsét!
2012. aug. 5. 15:55
 10/12 anonim ***** válasza:
ill. bizonyítványoD... :)
2012. aug. 5. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!