Miért tagadnak le a szüleim?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,anyukám elvált, a nevelő apukámtól már vagy 5 éve.az igazi apukámat nem ismerem lehet hogy így jobb is.van egy öcsém aki 8 éves anyámnak van egy pasija öcsém ott lakik velük anyám meg itt hagyott a pedofil apámmal..-.- anyám le tagad mert hogy csak azt tudja a pasija hogy 1 gyereke van kicsit rosszul esik,de azt nem gondoltam volna hogy a nevelő apám is.neki is van egy új csaja, öcsémet be mutatja neki meg minden programot ki találnak.erre öcsém kérdezi és Anna velünk jöhet? erre apám nem !! szóval ennyi ő is le tagad. sírni mentem be a fürdőszobába .szerintetek miért van ez??itthon főzök mosok takarítok..dolgozom is.de már rosszul esik hogy így semmi be vesznek..:( nincsenek szüleim#szülő #tagadnak
2012. aug. 3. 22:34
11/12 anonim válasza:
láletet venni ha megüt...és rendőrségi ügy..ez erőszakos viselkedés..és költözz el,de úgy hogy ne tudjon meg ,hol fogsz lakni.
12/12 anonim válasza:
Próbálkozz külföldön. DE... csak ha van ismerősöd kinn , aki biztosít, hogy nem kamu állás ! Próbálkozz, itthon más városban először munkahelyet találni, meg albérletet, azután lépj le ! Mindent csak akkor ha minden biztos !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!