A Bontovics vezetéknév milyen eredetre vezethető vissza?
mármint én úgy értetttem hogy nemzetiség(pl.szerb,horvát)
mert én szerbet érzek benne
Te ebből írod a diplomádat?
Hadd kérdezzem már meg miért kérdezel végig minden nevet?
Kíváncsi vagyok tényleg!
mert én meg erre vagyok kiváncsi és én úgy tudom hogy itt lehet kérdezgetni ilyenekről
most az jobb lenne hogyha azt kérdezném hogy mekkora a farkad vagy hogy hányszor vered ki egy nap szerintem nem
Nem jobb, de ez is unalmas egy idő után.
Nem látom az értelmét, hogy miért kérdezed meg minden egyes nap valamelyik találomra kiválasztott vezetéknév eredetét.
Ha társaságra van szükséged, mondd azt. De ezek a kérdések...
Lassan már senki sem válaszol rá, mert senkit nem érdekel, csodálkozom, hogy nem unod még.
Ráadásul normálisan kérdeztem tőled valamit, de képtelen vagy rá normálisan válaszolni. Végül is nekem mindegy mivel töltöd a szabadidődet.
normálisan kérdezted
Te ebből írod a diplomádat? szerintem már eleve nem normálisan kérdezted ja és ezek után leszögezem hogy nem vagyok ideges mert még azt is rám fognád és nem találomra választom ki hanem ezek a rokonaim nevei kivéve a Homort
DE normálisan kérdeztem, de most ezen nem vitatkozom. Arra gondoltam, hogy esetleg szociológus vagy, vagy családfa kutató meg tudom is én, azért kérdeztem a diplomás dolgot, de mindegy.
Tudod vannak akik ilyesmiből írják diplomájukat bizonyos felsőoktatási intézményekben.
Amúgy mindenki képességeihez mérten magyaráz bele valamit az olvasott szövegbe.
További jó kérdezősködést.
Bocs én azt hittem gúnyból kérdezed,mert az emberek nagy része abból kérdezne és kösz,hogy sok sikert kívántál.
További jó napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!