A Galambos vezetéknév tényleg cigány eredetű?
Miért van még mindig,hogy ha valaki cigány vagy annak hiszik az valami nagy bűnnek vagy szégyennek számít?
Én magyar vagyok hozzámentem egy cigány fiúhoz van egy gyönyörű kislányunk és úgy élünk mint más boldog család!!Szerintem nem az számít ki milyen vagy minek hiszik hanem az hogy milyen ember!!Nem a hovatartozása határozza meg az ember személyiségét!! ÜDV.....
Gratulálok a boldog családjához.
Vannak cigányok a rokonságban, igaz, csak beházasodtak, de rendkívül tisztességes emberek és kedvelem őket.
És be kell vallania, hogy egy cigányos név viselőjének elég nehéz munkát találnia, érvényesülnie más téren, látatlanban. Vagy a munkaadók is úgy gondolkodnak majd az ilyen nevek láttán, mint Ön? Pedig tudom, hogy lenne sok roma származású, aki szíves-örömest dolgozna, dehát...
Ez így igaz!!Ez a baj sok cigány azért csinálja amit csinál hogy a kis családja megéljen mert a rasszista munkaadók miatt nem kapnak munkát SAJNOS....
Ebben igaza van és elhiszem hogy nehéz,mi is voltunk ebben a helyzetben de már szerencsére remek állást talált a párom ahol elő is léptették vezetőnek,hiába cigány!!Szerencsére vannak még olyan munkaadók akik nem a hovatartozást hanem a munkát s magát az embert nézik!!! ÜDV...
xD,az egyik rokonomat is úgy hívják,és ő nem cigány,hanem sváb(mondjuk igaz hogy az elmagyarosított neve,de sztem 100% magyar náv)...
Istwan...
Senkivel ne foglalkozz!!!
Te légy büszke arra ami és aki vagy és légy arra is büszke akiktől mindezt kaptad!!!
Nem Cigány név. Ahol én lakom ott a leggazdagabb család neve is ez és ők sem cigányok, ahogy te sem vagy az, mert arról tudnál!!!
Azt nem tudom, de polvastad az Egri csillagokat?
Ismerős a Sárközi név belőle?
Aztán valahogy mégis jól boldogul manapság aki elszármazottként ezt a nevet viseli.
:))))))))))
Ne törődj ezzel, Galambos Lajcsit sem zavarja. De komolyan, nem ez a lényege egy embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!