Meg lehet még őt találni? Ha igen, akkor hol?
Figyelt kérdés
Egy régi képeslapra bukkantam a minap. Az egyik távoli német rokonunk írta még annó a nagyimnak. Szeretném velük felvenni a kapcsolatot. Annyit tudok, hogy a képeslap a lányuk születéséről szól, aki sajnos még az NDK-ban született, ez gondolom bonyolítja a helyzetet. Tehát csak a lány keresztnevét, pontos születési dátumát és születési helyét tudom, de mást nem. Van még rá esély, hogy megtaláljam őt és felvegyem vele a kapcsolatot?2012. jún. 13. 12:43
1/7 anonim válasza:
facebook, iwiw, google. majdnem minden ember fent van valamelyik közösségi oldalon, szerintem ott próbálkozz! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi írnom kellett volna, hogy ezeket már próbáltam, de vagy túl sok találat vagy semmi. Egyéb ötlet?
2012. jún. 13. 12:52
3/7 anonim válasza:
esetleg a címéből tudnál valamit kikövetkeztetni, gondolom rajta van a borítékon. megnézhetnéd, hogy hogyan változott meg az utcanév, stb, oda is írhatnál egy levelet. ha már elköltöztek, a mostani tulaj hátha tud segíteni.
4/7 A kérdező kommentje:
Cím a képeslapon? Csak a címzett címét szoktuk ráírni!
2012. jún. 13. 14:14
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen valami pecsétszerű van rajta, de nagyon régi és elmosódott... :(
2012. jún. 13. 15:17
7/7 anonim válasza:
akkor esetleg a vöröskeresztnél érdeklődj, amikor anno meg akartuk találni nagybátyámat, ráakadtam, hogy van egy fajta, nagyon idézőjelben véve körözési/keresési szolgáltatásuk, direkt külföldre vonatkozóan. egy kitöltendő papírt találtam anno, amit be kellett hozzájuk nyújtani, a lehető legtöbb adatot fel kellett rajta tüntetni. de ez olyan, hogy ha megtalálják,a keresett személy dönthet arról, hogy kiadják e az adatait vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!