Ciki a Zsiros vezetéknév? Ismertek ilyen nevű embert?
Egyáltalán nem ciki. Inkább ősi, magyaros névnek tartom. Én nem is változtatnám meg. Ám volt egy ismerősöm, akit Punci Miklósnak hívtak és cigányzenész volt. De ismertem Banya, Ondó, Giczí vezetéknev
űeket is. Közülük csak a Banya változtazott nevet két fiúk miatt. És még volt egy munkatársam, akit Gügyének hívtak. Belőle Hargitai lett. Egy másikat Blőderernek hívtak, aki aztán Eperjesire magyarosított és szegény buta lányként egy svédországi mérnök vett feleségül...
ma 01:03-as..a Lakatos mért lenne ciki ?
a 2 haverom is Lakatos..és a város 2 legnagyobb partiarca...mindenki ismeri őket és senki nem cikizte még a nevük miatt..sőt sztem az egyik srácot mindenki úgy is ismeri csak h Lakatos.. és nem cigányok..csak ugy megsugom.mind2 tejfölszőszi hajjal született ^^
Az Olajos nem ugyanolyan ciki?
Szerintem minden magyar jelentéstartalommal bíró név korrekt!
Habár vannak fenntartásaim:Rostás,Lakatos,Rézműves,Kolompár,Farkas,usw.
Szia. Nem ismerek ilyen vezetéknevű embert.
Nemrég volt egy összeállítás a Fókuszban furcsa és vicces nevű emberekről:
Kuki
Ondó
Buta
Szopó
Hüvely
Kaki
Füty Imre
És tök jól érzik magukat a bőrükben! Szerintem te se szégyelld a neved! Nincs benne semmi szégyellnivaló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!