Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A Varga és a Virágos név...

A Varga és a Virágos név cigány eredetű?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 20:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

Varga nevű cigányt nem ismerek.

Virágos nevűt meg semmilyen nációból.

2012. máj. 16. 20:20
 2/19 anonim válasza:
78%

Mivel a varga Magyarországon természetesen hosszan visszavezethető és gyakori név, így semmiképp sem cigány eredetű,történelmi eredet- foglalkozásra utal.

Ellenben a virágos név valóban okot ad a gyanura hogy cigány név mivel későbbről származtatjuk mária terézia idejébol ahonnan a lakatost is..... 2 virágos családot ismerek, pontosabban csak tudom hogy vannak mind2ön egyértelmüen kivehetöek a vonások, sajnos legtöbbjükben a viselkedésen is !

2012. máj. 16. 20:21
 3/19 anonim ***** válasza:
Varga vagyok, sok varga nevűt ismerek, én magyar vagyok és eddigi életem során 1et talán 2-t ismerek aki roma
2012. máj. 16. 20:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A Varga név úgy mint a Balogh nem cigány név, csak sok cigány vette fel ezért "elcigányosodott".
2012. máj. 16. 20:27
 5/19 anonim ***** válasza:
A Virágos az necces.
2012. máj. 16. 20:36
 6/19 anonim ***** válasza:

Simán Virág családot ismerek.

sorházban lakunk és a szomszédaink. Magyarok

de Virágosról nem hallottam még.

2012. máj. 16. 20:40
 7/19 anonim válasza:
Varga vagyok és MAGYAR vagyok.
2012. máj. 16. 20:52
 8/19 anonim ***** válasza:

Ismerek pár Vargát de egyik se cigány

Virágosról még nem is hallottam

2012. máj. 16. 21:03
 9/19 anonim ***** válasza:
62%
Az én párom (hamarosan a férjem) Varga és én is mindig azzal cukkolom, hogy Varga-cigány, pedig nem az :) Én is nagyon sok ilyen nevűt ismerek, akik cigányok. De biztos nem kimondottan cigány név. Virágos nevü ismerősöm egy van, aki orvos és nem cigány.
2012. máj. 16. 21:10
 10/19 anonim ***** válasza:
Varga... Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a Szabó, vagy a Kovács cigány név-e. Természetesen nem az. Én egy Virágos-Kis nevű testvérpárt ismerek, de ők se cigányok.
2012. máj. 16. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!