Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ugye nem vagyunk rokonok?

Ugye nem vagyunk rokonok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon régóta,tavaly szeptember óta odavoltam egy srácért. Elkezdtem sportolni,változtattam a ruhatáromon,szóval mindent megtettem,hogy közünk legyen egymáshoz...;)

Pár hete eljött a várva várt csoda,megismerkedtünk közelebbről,minden szép és jó.DE ma megláttam,hogy unokatesója bejelölte rokonnak az én rokonomat..megpróbálom elmagyarázni.

A nő,akit bejelölt rokonnak,az az én másodunokatesóm anyukája( az én apai tatám testvérének az unokája.)

És most Ági bejelölte az én másodunoka tesóm anyukáját nagynénjének.Ági és az én Gáborom első unokatesók,ezért gondolom,hogy Gabinak is nagynénje lehet a nő.

Ugye mi már nagyon távoliak vagyunk??? Én nem a rokona akarok lenni...

Előre is köszönöm!

2012. máj. 16. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem közös a véretek.:D
2012. máj. 16. 19:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!:)

Anyu miután jól kinevette magát,elmagyarázta,hogy semmi közöm hozzá.Azt hiszem,a röpke szívinfarktus után nyugodtan alszok :D

2012. máj. 16. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Jót nevettem :) Azért azt tudd, hogy nem minden a külső ;) de sok sikert a sráchoz :)
2012. máj. 16. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez távoli rokonnak számít.Semmi gondod nem adódna belőle.
2012. máj. 16. 20:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)))
2012. máj. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!